Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Biraz daha gülebilirsin hatta haykır şaka değil çünkü çok yeniyim niye engelleneyim ki dahası çok ama çok tatlıyım kjkjkjkjkj sempatik minnoş vs vs işte hahahahahsHahahagaha hayatımda gördüğüm en komik yorum bajsjsjsj şakaysa komik değilse daha komik zjkxdkdkdkdkdkdkdkd
Oysaki çok güzel güldüğümü söylerlerKarga gibi gülen bir kız Sjsjjs
Jajdjddd güzellik konusunda bişi diyemem sempatik ve minnoşluk kısmına haykırdım ben :dd hsjdjdjdjdj dün engellicektim az kalsın tatlılıkdan engelleyememişim demek jxjxjdjddkBiraz daha gülebilirsin hatta haykır şaka değil çünkü çok yeniyim niye engelleneyim ki dahası çok ama çok tatlıyım kjkjkjkjkj sempatik minnoş vs vs işte hahahahahs
Oysaki çok güzel güldüğümü söylerler![]()
Ahahahahah sen değil yarchitchen hagagagagagag diye güldü ya ona güldüm sempatik geldi bana :dBiraz daha gülebilirsin hatta haykır şaka değil çünkü çok yeniyim niye engelleneyim ki dahası çok ama çok tatlıyım kjkjkjkjkj sempatik minnoş vs vs işte hahahahahs
Oysaki çok güzel güldüğümü söylerler![]()
Bana da nedense burda en çok sen sempatik geldin kjkjkjkkjAhahahahah sen değil yarchitchen hagagagagagag diye güldü ya ona güldüm sempatik geldi bana :d
Ayy Teşk ederim bal gibi hatunum da işte :pBak bi özelliğimi daha keşfettim sayende . Birilerine tebessüm ettirebilmek te büyük marifet hatta haykırtmak ,bunuda kişisel özellikletime ekliyorum hahahahaha …
Bana da nedense burda en çok sen sempatik geldin kjkjkjkkj
İşte ??Ayy Teşk ederim bal gibi hatunum da işte :p
Gece 12 den sonra cadıya dönüşüyorumİşte ??![]()
Beni engelleyen kimler.. at bakalım listeyi enci hanım.Keşke ses etmeseydim kimseye ne eğlenirdik ha. Onu da ben bulmuştum. Ne varsa forumsalda var. Resmen güneş gibi doğuyoruz ife hep… sklksksk
Karamurattan iste. Sadece kim kaç kişi tarafından engellenmiş o vardı ya. Zalım yönetim o seçeneği kaldırdı. HdjdjBeni engelleyen kimler.. at bakalım listeyi enci hanım.
Beni engelleyenler bana aşık.. merak etmiyorum listeyiKaramurattan iste. Sadece kim kaç kişi tarafından engellenmiş o vardı ya. Zalım yönetim o seçeneği kaldırdı. Hdjdj
Trollüyorum ya, Ayse icin ben de kurşun atar kurşun yerim.angie için bu forumda mermi atıp, mermi yiyecek kişiler var.. yapma Harun abicim, enci bu forumun neşe kaynağı, sırf Fenerbahçe maçlarını onun için takip ediyorum, yenilsin de delirip millete saldırsın diye..
En son millete maklube yediniz, fetö borsasında nickiniz geçiyor deyip ban yedi ahahah
Tabii sen yoktun, ulan ne gülmüştüm. Burada olsan bir savunma yapardın enci için.