Forumda herhangi bir üye tarafından engellenmemiş muhtemel üyeler

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
  • Kahkaha
Tepkiler: ne
Biraz daha gülebilirsin hatta haykır şaka değil çünkü çok yeniyim niye engelleneyim ki dahası çok ama çok tatlıyım kjkjkjkjkj sempatik minnoş vs vs işte hahahahahs

Oysaki çok güzel güldüğümü söylerler :(
Jajdjddd güzellik konusunda bişi diyemem sempatik ve minnoşluk kısmına haykırdım ben :dd hsjdjdjdjdj dün engellicektim az kalsın tatlılıkdan engelleyememişim demek jxjxjdjddk

Biraz daha gülebilirsin hatta haykır şaka değil çünkü çok yeniyim niye engelleneyim ki dahası çok ama çok tatlıyım kjkjkjkjkj sempatik minnoş vs vs işte hahahahahs

Oysaki çok güzel güldüğümü söylerler :(
Ahahahahah sen değil yarchitchen hagagagagagag diye güldü ya ona güldüm sempatik geldi bana :d

Bak bi özelliğimi daha keşfettim sayende . Birilerine tebessüm ettirebilmek te büyük marifet hatta haykırtmak ,bunuda kişisel özellikletime ekliyorum hahahahaha …

Ahahahahah sen değil yarchitchen hagagagagagag diye güldü ya ona güldüm sempatik geldi bana :d
Bana da nedense burda en çok sen sempatik geldin kjkjkjkkj

• Kalp Gözler
Keşke ses etmeseydim kimseye ne eğlenirdik ha. Onu da ben bulmuştum. Ne varsa forumsalda var. Resmen güneş gibi doğuyoruz ife hep… sklksksk

Bak bi özelliğimi daha keşfettim sayende . Birilerine tebessüm ettirebilmek te büyük marifet hatta haykırtmak ,bunuda kişisel özellikletime ekliyorum hahahahaha …

Bana da nedense burda en çok sen sempatik geldin kjkjkjkkj
Ayy Teşk ederim bal gibi hatunum da işte :p

Sfdfghjj tek sen dönüşmüyorsun cadıya xdxd

• Kahkaha
00’dan sonra artık iki süpürge kapıyorum öle geliyorum foruma hahahaha yaşadın kötülük kjkjkjkj

Ayy üç olmuş taşıyabilir miyim ki ? Kjkjkj

• Kahkaha
Forum yönetiminden cadılar gecesi talebinde bulanalım bari hahsfafa

• Kahkaha
Keşke ses etmeseydim kimseye ne eğlenirdik ha. Onu da ben bulmuştum. Ne varsa forumsalda var. Resmen güneş gibi doğuyoruz ife hep… sklksksk
Beni engelleyen kimler.. at bakalım listeyi enci hanım.

angie için bu forumda mermi atıp, mermi yiyecek kişiler var.. yapma Harun abicim, enci bu forumun neşe kaynağı, sırf Fenerbahçe maçlarını onun için takip ediyorum, yenilsin de delirip millete saldırsın diye..
En son millete maklube yediniz, fetö borsasında nickiniz geçiyor deyip ban yedi ahahah
Tabii sen yoktun, ulan ne gülmüştüm. Burada olsan bir savunma yapardın enci için.
Trollüyorum ya, Ayse icin ben de kurşun atar kurşun yerim.

Geri