Bilmem kriterlerime uyan biri varsa ondan alabilirim sanirim. 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ağzında bir şeyler varken attığı ses kayıtları... asldkde sen gerizekalısın galiba derken barbunya yiyor o an.Onun tarzı bu... Ve ise yarıyor ama değil mi...Ben fena gaza geliyorum gerçekleri yüzüme vurduğunda
Ahahahahahahhaah son çare chatgpte sordum...bulamam dedi... benim stalk skillerinin artık islevsizligi konulu....Bir kere yanlış konuş be run.. @Aze den akıl alayım dedim..
Yolda kimlik buldum, sahibini nasıl buluruz dedim.. ekran attım, baktı isim soyisim çok kullanılan bir şey, bu bulunmaz dedi..
Peki ne yapacağız dedim... Nerede bulduysan oraya geri at dedi ahahaha.
Teşekkürler Azecim.. harikasın. Aydınlanma yaşadım![]()

Emniyete verseydin ya…Bir kere yanlış konuş be run.. @Aze den akıl alayım dedim..
Yolda kimlik buldum, sahibini nasıl buluruz dedim.. ekran attım, baktı isim soyisim çok kullanılan bir şey, bu bulunmaz dedi..
Peki ne yapacağız dedim... Nerede bulduysan oraya geri at dedi ahahaha.
Teşekkürler Azecim.. harikasın. Aydınlanma yaşadım![]()
Onu sonradan ben düşündüm... yarın verirsin akşam akşam uğraşma Cafer bosver...Emniyete verseydin ya…
Vereceğim, kim gidecek yarın emniyete. Dedim hemencecik bulursak gelsin alsın..Emniyete verseydin ya…
112 yi arayıp emniyete yönlendirme isteyin, kişiyi bulup ulaşırlar.Vereceğim, kim gidecek yarın emniyete. Dedim hemencecik bulursak gelsin alsın..
Adamın adı soyadından ülkede 4 milyon kişi var.
Teşekkürler, ertesi gün en yakın karakola götürüp bıraktım. İşlek bir caddede karşıdan karşıya geçerken buldum, belki günlerce belki de aylarca oradaydı.112 yi arayıp emniyete yönlendirme isteyin, kişiyi bulup ulaşırlar.
Teşekkürler, ertesi gün en yakın karakola götürüp bıraktım. İşlek bir caddede karşıdan karşıya geçerken buldum, belki günlerce belki de aylarca oradaydı.
Şöyle bir şey yaşandı geçmişte, bir tanıdığımın kimliği kayboldu, sonrasında hırsızlık yapılan bir evin içinde çıktı. Ve bu kişi konservatuar mezunu, müzik öğretmenliği kazanmış birisi, bu durum yüzünden uzun zaman ataması yapılmadı, kendini aklayana kadar, işin iç yüzü bulunana kadar büyük sıkıntı yaşadı. Ülkede yargı maalesef yavaş işliyor.. insanın başına her şey geliyor.
İki sene önce ehliyeti kaybettim, akıbeti ne oldu bilmiyorum, ne bulundu ne başka bir şey..
Ama verdiğin bilgi için teşekkürler, bu dediğin aklıma gelmedi, elden teslim etmeyi düşündüm.
Aze'ye kalsa geri at dedi ahah.