Forumda herhangi bir konuda akıl alınacak üyeler

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bilmem kriterlerime uyan biri varsa ondan alabilirim sanirim. :emoji_penguin:

Karma , her ne kadar kalender takiliyor olsada ve tiiye alsamda bazen nokta atisi tavsiyelerine denk geldim. Netice odakli ve keskindir mesela. Bazen en bakilamayan taraftan olaylara bakis acisi gelistirebiliyor.
Adamin hakkini yemiyim.

Bir kere yanlış konuş be run.. @Aze den akıl alayım dedim..
Yolda kimlik buldum, sahibini nasıl buluruz dedim.. ekran attım, baktı isim soyisim çok kullanılan bir şey, bu bulunmaz dedi..
Peki ne yapacağız dedim... Nerede bulduysan oraya geri at dedi ahahaha.
Teşekkürler Azecim.. harikasın. Aydınlanma yaşadım :)

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Yolda kimlik buldum, sahibini nasıl buluruz dedim.. ekran attım, baktı isim soyisim çok kullanılan bir şey, bu bulunmaz dedi..
Ahahahahahahhaah son çare chatgpte sordum...bulamam dedi... benim stalk skillerinin artık islevsizligi konulu....

Screenshot_20251013_210615_ChatGPT.jpg

Emniyete verseydin ya…

Abuk subuk her konuda benden yardım alabilirsiniz dostlar. Bunun ipiyle kuyuya inilmez diyenlere kulak asmayın.

Herbokolog , Forumsal Boş İşler Müdürü - Mülayim Sert

Sadece Lawyer’den hukuki konular danışıyorum. Allahtan ücret istemiyor… ırjfjfj

112 yi arayıp emniyete yönlendirme isteyin, kişiyi bulup ulaşırlar.
Teşekkürler, ertesi gün en yakın karakola götürüp bıraktım. İşlek bir caddede karşıdan karşıya geçerken buldum, belki günlerce belki de aylarca oradaydı.
Şöyle bir şey yaşandı geçmişte, bir tanıdığımın kimliği kayboldu, sonrasında hırsızlık yapılan bir evin içinde çıktı. Ve bu kişi konservatuar mezunu, müzik öğretmenliği kazanmış birisi, bu durum yüzünden uzun zaman ataması yapılmadı, kendini aklayana kadar, işin iç yüzü bulunana kadar büyük sıkıntı yaşadı. Ülkede yargı maalesef yavaş işliyor.. insanın başına her şey geliyor.
İki sene önce ehliyeti kaybettim, akıbeti ne oldu bilmiyorum, ne bulundu ne başka bir şey..
Ama verdiğin bilgi için teşekkürler, bu dediğin aklıma gelmedi, elden teslim etmeyi düşündüm.
Aze'ye kalsa geri at dedi ahah.

Teşekkürler, ertesi gün en yakın karakola götürüp bıraktım. İşlek bir caddede karşıdan karşıya geçerken buldum, belki günlerce belki de aylarca oradaydı.
Şöyle bir şey yaşandı geçmişte, bir tanıdığımın kimliği kayboldu, sonrasında hırsızlık yapılan bir evin içinde çıktı. Ve bu kişi konservatuar mezunu, müzik öğretmenliği kazanmış birisi, bu durum yüzünden uzun zaman ataması yapılmadı, kendini aklayana kadar, işin iç yüzü bulunana kadar büyük sıkıntı yaşadı. Ülkede yargı maalesef yavaş işliyor.. insanın başına her şey geliyor.
İki sene önce ehliyeti kaybettim, akıbeti ne oldu bilmiyorum, ne bulundu ne başka bir şey..
Ama verdiğin bilgi için teşekkürler, bu dediğin aklıma gelmedi, elden teslim etmeyi düşündüm.
Aze'ye kalsa geri at dedi ahah.

En güvenilir bilgi merkezi 112 : ) o yüzden bu tarz durumlarda özellikle bilgi verilmesi cok önemli, görüşmelerin ses kayıtları saklanıyor en azından adli durumlar için kurtarıcı nitelik taşır.

Geri