Forumda herhangi bir konuda akıl alınacak üyeler

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
piyasa konusunda @aegishjalmur
hak hukuk konusunda @HosgeldinHarunAbi ve herhangi bir sorunda xd
aklıma takılan herhangi bir konuda @hatemhatem
diğer üye kankilerimi de etiketlicem ama ya ben akıl almıyorum ki gerçi ya.... yine kafamın dikine gidiyorum of olmadı ya
neyse diğer konu başlıklarına gidiyorum bb

Kelin ilacı olsa kendi başına sürer. Benden size fayda gelmez dostlar. Sakın benden öğüt almaya falan çalışmayın. Ben bişiy danışılmayacak boş birisiyim.

Yine kendi bildiğimi okuduğum için her daim kimseye ihtiyaç duymadım..

• Beğen
Tepkiler: ne
Shini ve Raskodur benim icin bazen de Serkan. Ama en cok Shini cunki bugune kadar soyledigi tahmin ettigi hersey dogru cikti.

Herkes kendi aklını kendine kullanıyor diye düşünüyorum)

@Aze den akıl alan kişinin 15 günlük ban 1 yıla çıktı.. söyleceklerim bu kadar ahahah.
Hhdkshdjs salak... forumdan birini sevmiyor musunuz bana yazın... banlatirim süresiz ban dahildir...duhani yolladigima gore dur şimdi Ahmidoyu gözüme kestirdim onu forumdan sürüp banlatmazsam bana rahat yokhfjdhf

Hhdkshdjs salak... forumdan birini sevmiyor musunuz bana yazın... banlatirim süresiz ban dahildir...duhani yolladigima gore dur şimdi Ahmidoyu gözüme kestirdim onu forumdan sürüp banlatmazsam bana rahat yokhfjdhf
Kargaya en son akıl verdin, forumdan süresiz attılar.. adamı teselli ettin, boşver sanal falan fıstık, normal hayatta cezaevine attılar haha.
Senden korkulur ya... Seninle uğraşılmaz :)

kime gitseniz verir ya
memlekette akıldan bol ne var

Ben akil almam akil da vermem. Herkesin kendi akli neyine yetmiyor?

Geri