Forumda her şey sıfırlanmış olsa, foruma devam eder miydiniz?

Konu sahibi son olarak 1020 gün önce görüldü
Foruma bir baktınız komple sıfır, hiçbir şey kalmamış. Ne mesaj, ne konu ne de başka bir şey... Hatta üyeliğiniz bile yok. Yeniden hesap oluşturmanız lâzım. Bu durumda tavrınız elbet olumsuz olurdu ama foruma yeniden katılıp, devam eder miydiniz?

beklediğim fırsat, etmezdim.

Üyelik açıp söverdim xd ilk banımıda o zaman yerdim heralde

• Kahkaha
Tepkiler: 0
Ben göçmen bir kuşum bağlı değilim her yerde devam edebilirim.

Devam etmezdim. Kimi zaman bir konuda geçmişe dönüp yazdıklarıma bakıyorum. Yada aradığım ve oradan gündemle bağlantılı olarak gündeme getirdiğim konular oluyor. Silinirse üzülürüm. Bir daha da yazmam.

günlüğüme çok üzülürdüm hatta ağlardım. burası anı defteri gibi ya. çok çok üzülürdüm sinirlenip girmezdim ben.

Eskiden böyle bir şey olmuştu, bazı kullanıcıların hesapları silindi, bazılarının mesajları.. Yeni hesap açıp hiçbir şey olmamış gibi devam ettiler. Keşke benimki de silinse. :(

Eskiden böyle bir şey olmuştu, bazı kullanıcıların hesapları silindi, bazılarının mesajları.. Yeni hesap açıp hiçbir şey olmamış gibi devam ettiler. Keşke benimki de silinse. :(

Forumbahane isim değiştirmeden önce ama en aktif ve meşhur zamanlarında bir saldırıya maruz kalmıştı, çok şey gitmedi ama bazı kayıplar yaşandı. Sene o zamanlar 2012-2013 falan. Forumsal zamanın da da saldırılara mâruz kaldı ama ayakta kalmayı başardı. Son olarak devir esnasında (isim değişikliği zamanları) konsept değiştiği için (vbulletin > Xenforo) bazı profil kayıpları yaşandı, bazı üyeler arafta kaldı vs.

Şimdi ki devirde pek bir sıkıntı yok, yavaşlık ve mobildeki sorunlar hâricinde.​

Forumbahane isim değiştirmeden önce ama en aktif ve meşhur zamanlarında bir saldırıya maruz kalmıştı, çok şey gitmedi ama bazı kayıplar yaşandı. Sene o zamanlar 2012-2013 falan. Forumsal zamanın da da saldırılara mâruz kaldı ama ayakta kalmayı başardı. Son olarak devir esnasında (isim değişikliği zamanları) konsept değiştiği için (vbulletin > Xenforo) bazı profil kayıpları yaşandı, bazı üyeler arafta kaldı vs.

Şimdi ki devirde pek bir sıkıntı yok, yavaşlık ve mobildeki sorunlar hâricinde.​
Sıkıntı çıksada tüm mesajlarım silinse keşke.

• Üzgün
Tepkiler: 0
Şu anki deneyimlerim, yaşım vb şeylerle yok hayır hiç bulaşmazdım.

Güzel olur aslında. Eski yazdıklarımı görünce ne saçmalamışım dediğim oluyor bazen..

Geri