Forumda hangi erkekler dilberin dans sahnesini izlemiştir ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Need izlememiş yaz kızım Sjsjsj

izlemedim fotolarını gördüm
ayrıca oyunculuğunu başarılı bulduğum biridir hazar ergüçlü çok da güzel

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Twitter’da haber sayfalarında önüme düştü de gördüm. Yılmaz Erdoğan’a tahammül edemediğim için kapadım, devamını izlemedim :ddd

Ya dizi aslında çok anlamlı ama başka tarafa saptırılıyor ya da millet aç anlayamadım… eski dizi/filmler daha açık o zaman tepki almıyordu bu kadar

• Alkış
Ben yılmaz Erdoğan sahnelerini heyecanla izliyorum açıkçası dilber sahnesini çok abarttılar neler izlendi trde Bi pavyon sahnesine takıldılar ama izlemedim deyip gizli izleyenleri merak ediyorum ben ahahah

O kızda da her yerde bu kadar konuşulacak ne var anlamıyorum. Tipi fiziği falan çok iğrenç ya. O ne saçma sapan hareketler. Bu ülkenin zevksizliği de her geçen gün katlanarak uçuyor yani.

O kızda da her yerde bu kadar konuşulacak ne var anlamıyorum. Tipi fiziği falan çok iğrenç ya. O ne saçma sapan hareketler. Bu ülkenin zevksizliği de her geçen gün katlanarak uçuyor yani.
Pardon da hazar gayet güzel bir kız haksızlık etmemelisin battaniyeni çalarlar Sjssjsjsj

Pavyonda da öyle dans etmiyorlar mı
Kadın bence rolü çok iyi oynuyor bide başta dizinin pr ını çok iyi yaptılar o yüzden bu kadar gündemde olabilir
tamam öyle dans ediliyor olabilir, tamam iyi tanıttılar da... kızı sosyal medyada biraz abarttık sanki. görmeyen bilmeyen beyonce çıkmış sahneye zanneder. dilberin dansi dilberin dansi diye tutturmus herkes. ben işin o kismini garipsedim biraz. yoksa filmdeki diyaloglar, sözler falan. tarihi cümleler duyuyoruz zaman zaman. güzel yani.

Pardon da hazar gayet güzel bir kız haksızlık etmemelisin battaniyeni çalarlar Sjssjsjsj
sen sağlık bakanı mısın? sen burun boğaz kulak doktorusu musun? sen hazar misin? ne yapacaksın benim battaniyemi?

• Kahkaha
O konuda haklısın dilber elbisesi çıkardılar fiyatı 30k… solist adam ankarada 3k ya sahneye çıkıyorsa şimdi 100k ya çıkar kısacası herkes yolunda olmuş artık.. ya ayrıca pavyona gidip eğlenen erkoların kendine saygısı yoktur ya iğrenç ortam

Dilberin" kim ya İtalyan bir abla mı? Hangi kategoride daha çok... Kesin görmüşümdür.

Dilberin. İspanyol desem, yok olamaz. Katalan mı acaba? Kesin görmüşümdür ya. Fakat danslarını değil de... Dilberin. Allah Allah.

Geri