Forumda güzel kız görünce erkekler

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Keşke bu konuyu sadece forumlarda başlık olarak okusam

Bu konunun tek kelimelik herseyi anlatan bir başlığı var aslında ama şartlar uygun değil.

Bu konuda gülüp eğlenenleri, kahkaha atanları engelliyorum. Güzel bir ifşa oldu. :d

Evet, zaten ona içerleniyorum. Çok mu belli oluyor. :d

senin gibi harika muhteşem çapkınlığın kitabını yazmış birini unutmuşlar ya onlara da yazzıklar ossunnn :honk:

ama şimdi şöle de bişi var senin için o pro saman altından su şey ediyo diyolarmış ondan anlamamışlardır :p

banlı olduğum dönemlerdeki forum mizah seviyesini anlatmaya gerek yok görüyorsunuz işte. :/ akjsaaskd

senin gibi harika muhteşem çapkınlığın kitabını yazmış birini unutmuşlar ya onlara da yazzıklar ossunnn :honk:

ama şimdi şöle de bişi var senin için o pro saman altından su şey ediyo diyolarmış ondan anlamamışlardır :p

Evet, Arizona kertenkelesi diyen de var hedefime sinsice yaklaştığım için hdjsksl
Anlamamaları normal djskksl

Ayrıca evet, malumatfuruş 'un banlı olduğu dönemki forumun mizah hali. İçler acısı. O dönemler banlı olmasına yönelik başlattığım isyan hareketi bugün daha anlaşılır geliyordur belki!!1!

Buradaki birçok kızdan daha güzel olduğumu düşünüyorum, beni görenler de öyle düşünüyor, bir tanesi "Yavrum gezdirim mi seni" demişti hemen engellediydim, pislik. :dyg:​

konuya atilan gorseldeki gibi mi olunuyor yani.
Sacmalik ust uste binmiş resmen.

Geri