forumda günlük tutan üye

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
*Forumda bulunan kullanıcıların %80'inin yaptığı eylem.

*Günlük tutma sebepleri değişken olabilir.

*Günlük normalde tutan kişiye özel birşey olduğu için kimilerine tezat gelebilir.

Can sıkıntısına iyi gelen eylem.
Özel kısmına katıldığımdan, kimsenin günlüğünü girip okumam :honk:

hiç kimsenin günlügünü okumadım tek tek girip ne yazılır bilmiyorum ama yinede günlük özel olmalı herkesin okudugu günlük hiç merak uyandırıcı gelmiyor :)

Evet rastladım, bazıları marjinal cümleler kurup dikkat çekmek için kendini o kadar zorluyor ki sonunda kafayı sıyırıyorlar. Aşk hayatını anlatanlar daha bir itici oluyorlar.

Sevgili günlük,
Bugün avatarımdaki gifi kaldırıp daha simli birşey koydum. Üç üyeye +rep,bir üyeyese -rep verdim.
İmzamı değiştirdim. Pm'leştiğim bir üye var. : )))

Bir erkek günlük tutmamalı, yakışmıyor. Vernellenip yumuşacık olmuş mis gibi kokmuşsa bilemem tabi

Çok doğru bulduğum bir eylem değil. Çünkü günlükleri başkaları görebiliyorsa -kısmen de olsa- sadece iyi ve güzel şeyler yazılarak dürüst davranılamayabiliniyor.

Anlamsal karşılığı her ne kadar günlük olmasa da insanı güzel yazı yazmaya itebilir. Ben her zaman yazabilen insana kendim yazamadığımdan dolayı hayranlık duyduğum için kalemle arası iyi insanlar ayrıcalıklıdır.

Allah vergisi bir yetenek.

Yazsınlar biz de okuyalım.

İmrendiğim, asla olamayacağım üye tipi.

• Ne bileyim biraz şeyler.
  • Böyle biraz...
  • Nazi desem yani , hani...
  • Muamezekâr da değiller üstelik.
  • Tuhaf.

Osman'in gunlugunu takip ediyorum kaynanasinin hayraniyim :D

Kişisel sayfamı bazen günlük, bazen hatırlatıcı olarak kullanıyorum. Canım sıkıldığında kendi kişisel sayfama girip dolaşıyorum.
Bence güzel bir şey.

Mastor un günlüğü yok ki.
Serbest kürsüsüsüsü var.

Geri