Forumda gizli takilan üyeler

🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti
tüm şeyimle
nikimle canım
dolanıp duruyorum

Niye gizli takılıyorsunuz arkidişler. Ben girerken tataaaa diye giriş yapmak istiyorum ama yapamıyorum. ÜZÜCÜ.

sevenlerim sürekli nerede olduğumu kontrol edip kendini yormasın diye...
düşünceliyiz.

7 24 forumda aktif olduğunu gizlemeye çalışıyor da olabilir gizli takilamda gorunmuyem meşgul insani süsü werem
he anam he meşgulsün a sosyal değilsin he
he tamam sensin hehehehehe

Yapmayin oyle seyler. Herkes acik olsun.. acik konusalim. Acik derken seffaf. Seffaf sutyen askisi aklima geldin de dunyanin en cirkin seylerinden biri olabilirsin..

Telefonun ön kamerasından bir anda kendimizi gördüğümüzde nasıl şok oluyorsak, gizliliğin kaldırıldığında da aynı şoku yaşayabiliriz.. yaşamalıyızda.. yaşatın.. lütfen...
Bence yönetim bu özelliği gizlemeli artık.. cil yavrusu gibi dökülüverelim etrafa.......

Telefonun ön kamerasından bir anda kendimizi gördüğümüzde nasıl şok oluyorsak, gizliliğin kaldırıldığında da aynı şoku yaşayabiliriz.. yaşamalıyızda.. yaşatın.. lütfen...
Bence yönetim bu özelliği gizlemeli artık.. cil yavrusu gibi dökülüverelim etrafa.......
yeni gelen güncelleme ile bu artık olmayacak mış :p

Kadın gizliliği senin için değil de muhtemelen hasımları için kullanıyordur olm. Niye herşeyi kendine yontuyon mk

Geri