Forumda gerginlik

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Aze, senin azarlamana bende karşı koyamıyorum değişik bir azarlama var sende bende nasibimi almıştım susuyor insan bişey diyemiyor : D
@DUHAN ı yerden yere vurabilirsin sağlamdır o hemen ölmez ahahah Sjsjsj
Sana ne yapmıştım ki inan hiç hatırlamıyorum kusura bakma demişimdir sen de demissindir bana hdjd ama anlık biraz benim yani bir başka konuya taşımam bile bak aramızda sorun olmuş ve bitmiş gitmiş çünkü doğrusu budur çok kavgalı olduğum sonradan sorunları çözdüğüm insan oldu ama karşılıklı her şey yavrum biraz. Bazen o egoyu indirmek lazımdır

• Kahkaha
Tepkiler: ne
@Aze, boşver anımsamayalım aa tünel tünele girdim ses sesim sesim sana gelmiyor dimi Sjsjsj

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Hakaret edilmediği sürece sakin kalmaya çalışıyorum ama bazen şaka adı altında yapılan şeylere tahammül edemiyorum bunu da genellikle rahatsız olduğumu dile getirerek çözmeye çalışıyorum. karşı taraf “öff amma alıngansın” dediğinde ise aynı şeyi ona yapıyorum.. sonra bi bakıyorum mesaj.. “sen ne demek istedin??” şaka knk abartmaya gerek yok yani :d şaka adı altında da insanların ağzına sçmayın arkadaşlar gerilmeyin ve germeyin..teşekkürler :d

Duhan bana dememiş klavyeyi kafasında kıracağım diye... bilgilendirme için teşekkürler...

Her sey olur da tadında kalmalı.
Bi şeylerin bkunu cikarircasina altını çizip dalga konusu yapmak su forumda yıllardır ayak uyduramadigim ve hazzetmedigim yegane şey.
Hayır birbirimizi biliyoruz az bucuk, hepimizin defolari var bi sekilde... ne gereği var birini mimleyip sürekli üzerinden prim kasmaya?Sürekli biri senin defonu basina kakip rezil etse hosuna gider mi yoo. Başkası olunca likelar kahkalar girla, is sana gelince 'ayy şuraya kafa dağıtmaya geliyoruz maruz kaldiklarimiza bak'.
He bebeğim oldu.

Not defterine sataşma ihtimali konularla ilgili uzun cümleler yazdım nickimin yazılmasını pusuda bekliyorum :D

Temsili
thumb_4A6869E8-7D98-445D-9039-89E843464856.jpg

Şaka ehe ehe pasta mı yapsam :D

Aslında o kadar büyük bombalar var ki.. hani derler ya konuşursam yer yerinden oynar.. ama böyle herkes mutlu, herkes huzurlu, oyna devam.
Küçük bir not, herkesin yazdığı çizdiği şeylere körü körüne inanmayın.. bakmak ile görmek arasında büyük fark var çocuklar..
İllegal yaşamlar, sahte hayatlar.. ben bir dost :)

Kimsenin donem odevi icin burada takildigini dusunmuyorum zaten.
Her tur habere zaten internetten ulasilabiliyorsa buraninda icinin bosaltilması normal bir durum. Kadinlar icinde ucretsiz gerdirme, erkekler icin kadinlar ile iletisimi kafaya kese kadigi gecirip otelensede taninmadigini bilmenin hazzini iceriyor. Gerginlik insanin oldugu her yerde olmak zorunda. Uye oldugumuzdan beri sure gelen zaman dilimlerinde oyle seyler, oyle uyeler gorduk ki mad max evreni gibi geliyor artik forumun ic politikası. He arada olan saf uyelerimize oluyordur belki ama zamanla onlarda herseyin gulluk gulistanlik olmadigini ogrenicek.
Rpg sanalın özüdür. Bir ust post'da yada ondan oncesinde yazilanlara bir bakın. Ne icin buradasınız? Forumlar gunahi her zaman cekici kilar, herkes oyle buyuk sirlar barindiriyordurki yillar evvel sansasyonel olayina sahit olsanda bugun o arkadasina gulmek zorundasın. Dostum bunun icin programlandın. Hadi ama herkesin iyi anlastigi bir utopya kimseye cekici gelmez

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim gerileceğim konular belli.. anlatmama gerek yok artık beni benden iyi tanıyosunuz bence..

Evet yok mu arttıran? Bu konudan bir şeyler çıkacak, hissediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri