Forumda gerginlik

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazen oluyor böyle bir bomba patlayacakmışta ama zamanını bekliyor gibi hissediyorum. Gevşeyelim lütfen Sjsjsjs
Artık dünya 3 günlük bile değil.d

bariz hissedilen bir negatiflik söz konusu, evet. ben zaten pimi çektim, elimde tutuyorum… çünkü toksiklique, aynn kank.kzjz bu süreçte ifşamı falan çıkaracak varsa ya şimdi konuşsun ya da sonsuza kadar sussun…. gül gibi geçinip gidelim<345

yo yoo o gerginlikler tartışmalar eskide kalmış herkes bi dinginleşmiş…aşırı sakin bi ortam haline gelmiş forum. bazen doğru yerde miyim diye tekrar bi bakıyorum….
arada ufak şeylerde olacak elbette, normal

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Konu kitlenir ben banlanırım gibi gibi Sjsjsj
Sahi nie gerginsiniz ya hanginiz hanginizin kümesine girdi allasen söyleyin Sjsjsj

yo yoo o gerginlikler tartışmalar eskide kalmış herkes bi dinginleşmiş…aşırı sakin bi ortam haline gelmiş forum. bazen doğru yerde miyim diye tekrar bi bakıyorum….
arada ufak şeylerde olacak elbette, normal
Senin o dinginlik dediğin fırtına öncesi sessizlik gibi geliyor bana :d

Ben bir tek FB kaynaklı geriliyorum. Yoksa valla geri kalan şeylere takılmıyorum. İnsanlık hali insanlar yollarını ayırabilir. Kaliteli davranmak gerekir açık gözetmektense.

Bundan beslenenler varken asla bitmez.
silah şirketlerinin durmadan savaş çıkarması gibi

Konu kitlenir ben banlanırım gibi gibi Sjsjsj
Sahi nie gerginsiniz ya hanginiz hanginizin kümesine girdi allasen söyleyin Sjsjsj
ben anladığım kadarıyla birleşik kümedeyim. arkadaşlar birlikte sevip, birlikte nefret ediyorlar benden. şahsımla alakalı bireysel cümle kuranına henüz denk gelmedim.kdjdjdj biliyorsunuz ki erosun okunu kıçıma yediğimden beri minnoş minnoş takılıyordum. baktım ki olmuyor. sürdüm savaş boyalarımı meydandayım. hadi bakalım kaamoon.ksjsj

Kim kimle ayırdı yolları neler oldu ki neler kaçırdım :(

Ya bunların her tarafı gerilse kaç yazar sanal kişilikler

ben anladığım kadarıyla birleşik kümedeyim. arkadaşlar birlikte sevip, birlikte nefret ediyorlar benden. şahsımla alakalı bireysel cümle kuranına henüz denk gelmedim.kdjdjdj biliyorsunuz ki erosun okunu kıçıma yediğimden beri minnoş minnoş takılıyordum. baktım ki olmuyor. sürdüm savaş boyalarımı meydandayım. hadi bakalım kaamoon.ksjsj
Bak senin er meydanına böyle pehlivan gibi çıkıp hodri meydan demelerini seviyorummmmm tamam cepheye geç bekle : D

Serçe doğru demiş sanki bir fırtına öncesi sessizlik hissi gibi bir şey var... kimin elinde patlarsa....Ben kavgacı biri değilimdir.... en cok haksızlık konusunda tüm dengem şaşıyor. Ki bazen şaka ile karısiyorum birilerine mesela @DUHAN adamı tanımasam da azarlamak hoşuma gidiyor mesela mahlas miydi o kimdi biri daha vardı. Yerin dibine çok sokmuyorlar beni teşekkür ederim bu nedenle....ciddi bir tartışma olayını istemem forum içerisinde aslında. Herkes birbirine çok sıkıntı laflar sokmadikca da banane ama gercek bir tartışmayı istemiyorum bak... evet son kararım... çünkü sinirlenince ağzım yüzüm değişik oluyo ve o halimde benimle birlikte çoğu kişiyi götürürüm ve muhtemelen yargıda hesaplasiriz juju da avukatligimizi yapar....

@Aze, senin azarlamana bende karşı koyamıyorum değişik bir azarlama var sende bende nasibimi almıştım susuyor insan bişey diyemiyor : D
@DUHAN ı yerden yere vurabilirsin sağlamdır o hemen ölmez ahahah Sjsjsj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri