Forumda evlenilecek kadınlar

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Henüz o klasmanda birini göremedim. Görürsem söylerim bebeklerim.

Henüz o klasmanda birini göremedim. Görürsem söylerim bebeklerim.
Şu yazdığına bak.. sonrada şöyle böyle diyorsun kardeşim..
Bu forumdaki kadınlar fil hafızalı, hepsi her şeyi not ediyor kara kaplı deftere..
Hemencecik mesajı düzenle.. bu klasmanda birçok hatun var ve şu an gözlem yapıyorum..
run'u engelledim de, engel konusunda :)

Ayyy .... forumda evlenilecek erkek varda kadın arıyorlar pehhh

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Olm manyak mısınız evlenip başınızı yakmayın.
Dertsiz başınıza dert açmayın.

Şu yazdığına bak.. sonrada şöyle böyle diyorsun kardeşim..
Bu forumdaki kadınlar fil hafızalı, hepsi her şeyi not ediyor kara kaplı deftere..
Hemencecik mesajı düzenle.. bu klasmanda birçok hatun var ve şu an gözlem yapıyorum..
run'u engelledim de, engel konusunda :)
Vallahi o kadar haklısın ki. Bir tane yakaladım, o da pas vermedi. Bu saatten sonra forumdan gelecek çıraya püü..

Vallahi o kadar haklısın ki. Bir tane yakaladım, o da pas vermedi. Bu saatten sonra forumdan gelecek çıraya püü..
Sen de ne çabuk pes ediyorsun ya.. bak şimdi kardeşim hedefinde olan nickleri kağıda yazıp, kavanoz içine atıp haftada bir çekeceksin birisini, bakacaksın kim.. ona göre yol haritası belirleyeceksin.
O yüzden sağda solda, yok esmer severim, yok sarışın, boyu şöyle olsun, burcu şu olsun falan yazma..
Yapman gereken şeyler.
- burç konularına girip, herkesin burçlarını not almak.. (her burç iyidir diyeceksin)
- oyunlarda her an tetikte olacaksın.. hiçbir şekilde sektirme yapmamak gerekiyor.. online olmadığın zamanlarda yevmiye ile birini tut, asansör falan kaçırmayın.
- yaş ile ilgili pot kırma, 35'den küçük kimse yok.
- siyasi görüş fazla keskin belirtme.. geçen askerlik anıları anlatmaya başladın ahaha.
- ve en önemlisi, bu hayat felsefesi olsun.. çorba da içsen, dişini kürdan ile karıştır.. bu forumda herkes zengin, zeki, futboldan anlar, felsefe, sanat, kitap ilgi alanındadır..
- son olarak işim yok falan yazma, çok yoğunum, başımı kaşıyacak vaktim yok de.. ama hep online ol :)

Sonra devam ederiz..

Sen de ne çabuk pes ediyorsun ya.. bak şimdi kardeşim hedefinde olan nickleri kağıda yazıp, kavanoz içine atıp haftada bir çekeceksin birisini, bakacaksın kim.. ona göre yol haritası belirleyeceksin.
O yüzden sağda solda, yok esmer severim, yok sarışın, boyu şöyle olsun, burcu şu olsun falan yazma..
Yapman gereken şeyler.
- burç konularına girip, herkesin burçlarını not almak.. (her burç iyidir diyeceksin)
- oyunlarda her an tetikte olacaksın.. hiçbir şekilde sektirme yapmamak gerekiyor.. online olmadığın zamanlarda yevmiye ile birini tut, asansör falan kaçırmayın.
- siyasi görüş fazla keskin belirtme.. geçen askerlik anıları anlatmaya başladın ahaha.
- ve en önemlisi, bu hayat felsefesi olsun.. çorba da içsen, dişini kürdan ile karıştır.. bu forumda herkes zengin, zeki, futboldan anlar, felsefe, sanat, kitap ilgi alanındadır..
- son olarak işim yok falan yazma, çok yoğunum, başımı kaşıyacak vaktim yok de.. ama hep online ol :)

Sonra devam ederiz..
Abi beni ne zannettiğin ile ilgili ciddi hayal kırıklıklarım ve çıkmazlarım var ya. Seninle baştan tanışmalyıız. :ASDAS

Yapman gereken şeyler.

Sonra devam ederiz..
forumun en iyi gözlemcisi olabilir misin cafi.
taktikler efso.

Forumdan Evlenilecek çok kadın var ama param yok. PS5 ve telefon aldım onların taksidi bitsin inşallah nıck yazacam

normal kızlar işte
evlenesi varsa evlenirsiniz

@Sade ve @Larien elendi.. (mutluluklar)
Evet çocuklar, benim favorilerim hâlâ bekâr..
Buradan evde kalmışlar konusuna geçelim hemencecik.

Forum içerisinde gözlemlediğim kadarıyla bana göre sadece 1 kişi var.

2019'dan beri buradayız şöyle kabaca sayıyorum 6 kişi evlendirdik.. benim favoriler evde kaldı maalesef, artık umudum yok..

Geri