Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evlendiniz mi hanımefendi 2022'nin sonuna geliyoruz?arkadaşlar klaus'un aklındaki zaten hep bendim, diz kapağı operasyonumu bekledik... lütfen.
2022'de boğalar evlenecek diye boşa denmedi!
çıkmadık candan ümit kesilmez... daha vaktim var, heyecanımız yüksek. insanlar iki aya evleniyor, neden biri de ben olmayayım dimi?Evlendiniz mi hanımefendi 2022'nin sonuna geliyoruz?
Beni lisede evlenilecek kızlar listesinin başına yazdılar ama ben hala annemi arayıp nolur eve gel diye ağlıyorum.
Hayırlı eş duası size gelsin............çıkmadık candan ümit kesilmez... daha vaktim var, heyecanımız yüksek. insanlar iki aya evleniyor, neden biri de ben olmayayım dimi?
Şu forumda bi seni merak ediorum he Nasi birisin acaba cansusenin katılıp katılmaman önemli değil yalnız...
bir boğa olarak ben ve klaus katılıyoruz, true love. <3
6 ay gecmis sadece...vay anam babam..Tüm elemeleri geçen @PapatyA aman nasıl da özledim..
Bu yolda dönenler oldu, mum gibi sönenler oldu.. yar göğsüne baş koymadan vurulup düşenler oldu.. haha6 ay gecmis sadece...vay anam babam..
Gözlerimden yas geldi gülmekten,biraz paydosBu yolda dönenler oldu, mum gibi sönenler oldu.. yar göğsüne baş koymadan vurulup düşenler oldu.. haha![]()