Nyctophilia
Platin Üye
f5 kendine gizli bı liste yapmistir ona sorun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eskiden memura kız vermiyorlardı şimdi kızlar memur olmak istiyor. çita bayağı yükseldi yani. bundan ötesi müsteşar falan olması lazım. Neyse bedeviler için sorun yok Bize her yer çöl Nasılsa hahaha...Allah mi soyletti napti... İnş memur olurum.
Canına tak eden neymiş hocam, açıkladı mı?Olm biriniz "artık canıma yetti, evlenmek istiyorum" diye başlık açmıştı. Kimdi o?
KamilOlm biriniz "artık canıma yetti, evlenmek istiyorum" diye başlık açmıştı. Kimdi o?
Tüm elemeleri geçip, bölüm sonu canavarını da yenen @PapatyA hanımcığım.
Bir kadın böyle güzel olabilir mi? Olur tabii ki.
Gözü, gönlü güzelim benim. Maaşı da iyice zamlandı
@Aze elendi arkadaşlar, hiç umut yok. Güzellik tamam da kısmeti kapalı kızın..
Terazi burçları zor evlenir zaten.
Bismillahirrahmanirrahim hayırlı günler dinlerim, hayırlı kısmetler olsun. Herkes mutlu olsun.
Yiyek ahaha.maaşımı beraber yiyek mi :d
Yiyek ahaha.
Seninle her şeye varım benhoş geldin canım. Seni görünce nasıl sevindim yine bak.
2 belki ama 3 cok supheli.Forumda 500 den fazla kız var, sadece 2-3 aday mı var evlenilecek kız olarak![]()
Bu bilinen yani, diğer bilinmek isteyen aday adaylarda yazsın bilinsin bari2 belki ama 3 cok supheli.
Haci herkes eglenmeye giriyor suraya. Hani erkekler icin de gecerli. Zaten suradan medet ummak sacmalik.Bu bilinen yani, diğer bilinmek isteyen aday adaylarda yazsın bilinsin bari![]()