Forumda evlenilecek kadınlar

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Biz eglenmeye geliyoz.

Allah mi soyletti napti... İnş memur olurum.
Eskiden memura kız vermiyorlardı şimdi kızlar memur olmak istiyor. çita bayağı yükseldi yani. bundan ötesi müsteşar falan olması lazım. Neyse bedeviler için sorun yok Bize her yer çöl Nasılsa hahaha...

Olm biriniz "artık canıma yetti, evlenmek istiyorum" diye başlık açmıştı. Kimdi o?

Gecen de biri ablama etrafinda atanmis hemsire memur ogretmen bi kiz falan var mi demis erkek kardesi icin. Erkekler de cok degisti..

Tüm elemeleri geçip, bölüm sonu canavarını da yenen @PapatyA hanımcığım.
Bir kadın böyle güzel olabilir mi? Olur tabii ki.
Gözü, gönlü güzelim benim. Maaşı da iyice zamlandı :)
@Aze elendi arkadaşlar, hiç umut yok. Güzellik tamam da kısmeti kapalı kızın..
Terazi burçları zor evlenir zaten.
Bismillahirrahmanirrahim hayırlı günler dinlerim, hayırlı kısmetler olsun. Herkes mutlu olsun.

maaşımı beraber yiyek mi :d

Yengec kadini ile evlenilir.

Ikizlerden kacilir

Forumda 500 den fazla kız var, sadece 2-3 aday mı var evlenilecek kız olarak :D

forumdan banlanınca ya da gidip geri dönünce ''ben buraya evlenmeye giriyorum'' diyene kadar eğlenmeye devam...

Arkadaşlar sayı neden düşük, hemencecik bir analiz yapalım.
Öncelikle evli arkadaşlar var, onları eledik..

Onun dışında gurbetçi ağırlıklı bir forum ve Türkiye'de yaşayan fakirleri almak istemez gurbetçi arkadaşlar :) ahahha. Bence yani, uluslararası ilişkiler zaten sağlıklı değil..

Onun dışında denenmiş ilişkiler var, vardır muhakkak. E sonuç hüsran olunca ve ikinci şans mutluluk getirmeyeceği için tekrar deneme olmaz.

E bir de herkes, zengin, yakışıklı, güzel, fit, romantik, edebî, felsefî, islami, sanatsal, müzikal konularda uzman kişiler arıyor, bu yüzden uygun şartlar oluşmuyor..

Daha uzar gider bu söylemler, flört edenlere, evlilik yolunda gidenlere mutluluklar dileriz.

Balık burcu erkeğiyim yükselenim başak, güzel kızlar için dm açık birkaç gün.. fiziksel, kişisel özelliker için bilgi isteyenler danışmanım olan şırdancı @Aze ile iletişime geçebilir. Teşekkürler.

Geri