Forumda evlenilecek kadınlar

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@Melodram evde kaldı bence. @Aze de bu gidişle kimseyle evlenemeyecek :d bence evlenilecek kız kalmadı forumda :d

2008'den beri forum sitelerinde yazarım, hala görmedim. Yok öyle bir kadın.

2000den beri forumlardayım yok yani sad demiycem var bence haha

DFB23DC7-865A-447A-9193-DA3E9BAEA2AE.jpegBabamın teyzesi 94 yaşında elindeki resimde kız kardeşi ninem yani kendinizi birşey sanmayın hepinizin sonu böyle yada daha beter olacak

Evlenilecek erkekler konusu var canım, daha önce açtık..
Varsa bir favori yaz lütfen.

Bi' bu konu mu, forum kadın konuları ile dolu. Kişisel algılama pls. Ayrıca bir favorimin olabilmesi için oturup konuşmam, tanımam lazım.

@Melodram cinsiyet problemine takilmazsa onunla evlenirim ama ;$

Bi' bu konu mu, forum kadın konuları ile dolu. Kişisel algılama pls. Ayrıca bir favorimin olabilmesi için oturup konuşmam, tanımam lazım.

Yo neden üzerime alınma yapayım, ben zaten bu tür söylemleri takmam. Kendi açtığım konular amacına ulaşıyor, eğleniyorum sadece.
Açığım her konuda öngörü konusunda ne kadar başarılı olduğumu görüyorum. Kim ne yazacak bunu biliyorum.
Ben anlık gelişen olaylar neticesinde konu açarım genelde, başkalarını bilemem.

desene yeni bir virüs dalgası yakın.... sjhsjhhjs <3
evet evet evet.

eglencelisevecensempatikhossevimlisestonuguzelmiguzelevetevetsanadiyorumanladiginibiliyorumamaetiketlemekistemiyorumbosverbebabuşhshdhshshagerekyoksimdietiketefilanamaelbetbirgün

evlenmek isteyen evlensin
sevişmek isteyen sevişsin
kızları üzmeyin

O kadar arkadaşım var biride Hümoş dememiş. Arada beni övün buralarda. :d Link atarım millete havam olur ajdheusj.

allah analı babalı büyütsün Hüma
allah sevdiğine bağışlasın melodram

Geri