Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gelmiyor artık belki de çoktan aşkı buldu kjkjkEn sağlam aday @amert , para bol, zamanı çok, uzun süredir aşka susamış,........
Zannetmiyorum, buradakiler büyük fırsatı kaçırdı o da artık kendisini Okey oyununa verdi gibi geliyor bana.Gelmiyor artık belki de çoktan aşkı buldu kjkjk
Esra erol da görmesek bari kjkhnh
mavi bir gül bahçesindeUlan ne drama yaptın yahu, bu hayatta herkes en az bir kez aldatmış ya da aldatılmıştır.. o zevki yaşamayan yok merak etme.
Karga ile evlenilmez.. ama yenir, yutulur ahah. Pardon, eğlenilir işte.
Biraz önce ne demiştik.. acı çekmeden mutluluk yok..
Benim adayım w00t kardeşim vardı, o da evlendi üstüne çocukta yaptı.. çeyreği taktık, onunda notunu düşeyim ileride lazım olur aha
Ücreti DM'den görüşelim..Gözüm arızalı bu aralar…
Huyunu suyunu, kişiliğini bildiklerim için yazdım ben. Yazdıklarımı çok severim ama öyle kankilik kunkilik yok yaa…
Cüzi bedellere övgü yapılır… -manit düşürme garantili-.
Aslında naçizane bir şekilde sevgili forum dişilerimize yol göstermeye çalışıyorum. İyi anlaşıyorsanız, iyi arkadaş olabiliyorsanız ve evlenecek erkek görüyorsanız, friend zone'a alıp da kaçırmayın diyorum kısaca..Hımmm alındın.....
Güzel fikir kjkhkhjgevlenemeyen adamlarla evlenemeyen kızları eşleyelim bekar kalmasın))))))))
Oyuna gelmeyin. Özgürlüğe yapılan darbedir bu.evlenemeyen adamlarla evlenemeyen kızları eşleyelim bekar kalmasın))))))))
evlenmekten korkan bir bey efendi var sankiOyuna gelmeyin. Özgürlüğe yapılan darbedir bu.
En iyisi hala boşta.İyileri kapıldı…