Forumda evlenilecek erkekler listesi

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Tabi ki @Psinoza
Neden mi...
Çünkü zor zamanlarınızda bile sizi güldürmeyi bilir gerekirse gidiklar ama yine güldürür...
Evden işe işten eve gider hiç masrafı yoktur....
Kedi köpek herkes bakar o ördek, kaz besler... Hadi onu da yapın da göreyim...
Yakışıklıdır da mis... Gözleri biraz japonumsudur ama olsun çocuklarınız japon gibi zeki olur....
Öyle biriyle tanisayim gezelim tozalim boş boş kavgalar edelim adamı değildir... Dava adamıdır ağırdır... Saçınızın teli için dünyayı karşısina alabilir... Her cephede korkusuzca çarpışir, ona gülümseyen her kadına iki güzel söze kanacak biri asla değildir....
Dostlarını satmaz, ailesine bağlıdır...
Size karşı da hiç olmadığı kadar naziktir biraz da nazlidir...
Sirnasmayi sever ama sadece sevdiği kişilere....
Gereksiz samimiyete girmez... En zor yemekleri bile yapabilir, hasta olsanız tam teşekkürlu hastane gibi her şeyi bilir....

Ee ben daha ne diyeyim....
Aze işte arkadaşlarını böyle over....
Bir ara run için de bir şeyler karalarim.... Onun da iyi yönleri çok ama evlenilmez by.

@Aze işte abartıyor, övgülerin için çok teşekkür ederim. h bu başlık ve bu başlık altında etiketlenmem hayatımın ironisi gibi, nitekim evliliğe dair yaklaşımım ve fikirlerim malum (:

forumun evde kalmış kızları dm...

Şu an net @Klaus
Adam fazla popüler, gözde bir arkadaşımız.

4 tarafı dullarla çevrili nadide bir sapım..

Boş verin ya evlenip ne yapacaksınız, deli misiniz?

Ben niye yokum .p

@Run olabilir aslında ayrıca iron maiden avatarınıda beğendim güzel parçaları olan bir grup, her ne kadar konularının bazılarını sevmesemde sadakat ve empatik açıdan bir erkekte olması gereken ikili ilişkilerde duyarlı olacağı kanısındayım. Vefalı ve delikanlı bir birey. Az çok kadın seçimini tayin edebildiğim için evlenmek konusunda da yaş tahtaya basmayacığını kestirebiliyorum.
Forum içi misyon ve konuları biraz farklı olabilir fakat kendisi ile telefonda görüştüğümden bunu tahmin edebiliyorum. Buradan olmasa bile yuva kurabilecek bir arkadaşa benziyor. Çünkü ilişkilere dair konular haricinde gayet mantıklı ve objektif yorumlarınıda gördüm adamın. sezarın hakkı sezara. Yalnızca biraz gaddar olmasında fayda olucaktır fazla iyi olmanın kendisine üzüntü getirebileceğini düşünüyorum.

@Xasthur bey selamlar, elemeleri geçince bu işi çözeceğiz :)
İnsan ilişkilerinde gerçekçi yorum yapmak lazım her zaman, ama bazı gerçekler bıldırcınları korkutuyor.
Ara beni cepten, görüşelim hepten. Mutluluklar canım.

Dullar eqlwsin bağkurum var sikortam var

lefty yine bana laf sokmus foruma girmedigim donemlerde oyş

Geri