Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben de kocanı tanımam hih.
O senin enişten nasil tanımazsın shsjjsjdkwBen de kocanı tanımam hih.
Seni benden alırsa küserim. Size kalmaya gelcem senede 1 kabul ederse olur.O senin enişten nasil tanımazsın shsjjsjdkw
Sizler mutlu olun kızlar ben engel yemeye razıyım, ama ayrılınca geri açın
Biliyorsunuz ki, sevgilisi olan kadınlarla arkadaşlık yapmayı sevmem..
Benimle yapıyorsun ama neyse ahahaha.Sizler mutlu olun kızlar ben engel yemeye razıyım, ama ayrılınca geri açın
Biliyorsunuz ki, sevgilisi olan kadınlarla arkadaşlık yapmayı sevmem..
Seni benden alırsa küserim. Size kalmaya gelcem senede 1 kabul ederse olur.![]()
Ben Mardin'e gelin gidcem.Kabul edilmiştir hashsjka
Hic üzülemem çünkü Mardini çok merak ediyorum o yüzden hemen arkandan gelirimBen Mardin'e gelin gidcem.![]()
Ahahahahah verdi beni damamdır. Muah. Bende merak ediyorum, çokta severim, çok etnik bir yer.Hic üzülemem çünkü Mardini çok merak ediyorum o yüzden hemen arkandan gelirim![]()
Ahahahahah verdi beni damamdır. Muah. Bende merak ediyorum, çokta severim, çok etnik bir yer.
Bu yaz sizin oralara gelim de belki gideriz o taraflara muah.Cok hoj bi yer.
Gel bebeğim gidelim beraber muahhBu yaz sizin oralara gelim de belki gideriz o taraflara muah.
Evde parti vericem.Sizin evde kalmaniz imkansiz hanfendi... İhtimal vermiyorum. @yoSun (kanka gomuyor gibi gorunebilirim ama asla oyle dusunme) bile kalir siz kalamazsiniz..
Ayni takimdayiz merak etme, yalniz degilsin. Baktin olmuyor bakmayacaksin.Evde parti vericem.
Kapiya da yalniz asisizlar girebilir diye bir yazi yapistiricam.
Kendimle dalga geciyorum Bahti beycigim.
Bu devirde evde kalmak kaldi mi ya?
Kaldiysa da kaldik yani.dd