Forumda eski rank sistemine sizce dönülmelimi ?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Merhaba arkadaşlar yorumlarımızı illaki yönetimde olan arkadaşlar okur ona göre yol izlerler sizce forumda eski rank sistemine dönülmelimidir ?

Diğer forumlarda biliyorsun yönetim kadrosu :

Admin
Co admin
Süper Mod
Mod
Editor (Yazar )

şeklinde ilerliyor sizce bizde o sistemi dönmelimiyiz ?​

yorumlarımızı illaki yönetimde olan arkadaşlar okur ona göre yol izlerler

Bu konuya değindik ama moderatörlük sisteminin mevcut üye sayısına nazaran gerekmediğini
ve yönetim sayısının zaten fazla olduğuna kanaat getirdik. Karar ortak ve kalıcı alındığından böyle bir şey olmayacak.

Ha Türkiye'deki diğer forumlar kapanıp onların üyelerinin buraya transfer olması gibi imkansız bir şey olursa, o zaman tekrar değerlendirilebilir.

Yine de tartışmak için tartışabiliriz tabi :emo:

Hayır gerek yok.
Alışıldık yapıyı bozmayalım.

Bu konuya değindik ama moderatörlük sisteminin mevcut üye sayısına nazaran gerekmediğini
ve yönetim sayısının zaten fazla olduğuna kanaat getirdik. Karar ortak ve kalıcı alındığından böyle bir şey olmayacak.

Ha Türkiye'deki diğer forumlar kapanıp onların üyelerinin buraya transfer olması gibi imkansız bir şey olursa, o zaman tekrar değerlendirilebilir.

Yine de tartışmak için tartışabiliriz tabi :emo:
Yönetim sayısı madem fazlaysa neden yarışmalarla haftanın konuğu ayın üyesi gibi faaliyetler peki pasif durumda neden aktif edilmiyor ?

Dipnot: Normalde çok severim seni ama madem tartışalım dedin tartışalım.

Yönetim sayısı madem fazlaysa neden yarışmalarla haftanın konuğu ayın üyesi gibi faaliyetler peki pasif durumda neden aktif edilmiyor ?

Dipnot: Normalde çok severim seni ama madem tartışalım dedin tartışalım.

bu soruyu daha önce de sormuştun ama hatırladığım kadarıyla @scope etkinlik ve yarışmaların şu an değerlendirildiğini söylemişti.

Şu an forumdaki kategorilerin sadeleştirilmesi yapılıyor. Akabinde etkinliklere bakılacak.

1766506064145.png

Noldu seni yönetime almamakta direniyorlar mı?

Burda isimler farklı sadece arkadaşlar, işleyiş olarak zaten sistem aynı sistem.

Sizin diğer sitelerde Admin dediğinize bizde Supervisor demişiz, Co Admin dediğinize Chief demişiz Süper Mod dediğinize Admin ve Board Admin demişiz. Tamamen aynı sistem, isimler farklı sadece. O da bizim özgün yapımız.

Kategori kategori moderatör sistemi yok sadece bizde. Jose’nin dediği gibi buna ihtiyacımız yok şu an, öyle bir aktiflik, öyle bir kalabalık yok forumda. Rapor butonuna gelen raporlara maksimum 5 dakika içerisinde işlem yapıyoruz, hatta çoğu zaman henüz rapor gelmeden görüp işlem yapıyoruz zaten.

Yarışma ve etkinlik yapılır zamanında yarışma sorumlusu da aldık sırf yapalım diye, scope etkinlik sorumluluğunu aldı. Olmadı arkadaşlar katılım yok. Geçen sene oscarlarda 5 üye oy verdi, Şeffaf Oda konuklarına soru sorulmadı, bu sene dilek kutusuna yazan üye sayısı da az(süprizi kaçmasın sayı vermiyim). Ha bu aralar forumda aktiflik arttı, yine deneyeceğiz. Umarım bu defa olur. Ama yapılmamasın sebebi yoğunluk değil. Yapılınca katılımın olmaması.

Benim şu an düşündüğüm şey tam tersi, mevcut rankları mümkün olduğunca azaltmak. Daha sade ve anlaşılır bir sistem oluşturmak düşüncesindeyim. Bunu arkadaşlara da açtım zaten.

bu soruyu daha önce de sormuştun ama hatırladığım kadarıyla @scope etkinlik ve yarışmaların şu an değerlendirildiğini söylemişti.

Şu an forumdaki kategorilerin sadeleştirilmesi yapılıyor. Akabinde etkinliklere bakılacak.

Ekli dosyayı görüntüle 123075
Abi yönetimden ekran görüntüsü sızdırılmaz bu arada haberin olsun dikkat et 1 ay ban yersin dlskfsd

bu aralar eller yanıyor banlanacak adam arıyorlar..

Her neyse oda olduğuna göre demek ki verilen kararların gizli tutulması lazım ki normal üyeler göremiyor :D

HAKLI OLMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPAN ONURU BIRAKIYORUM BURAYA

Olm zaten kabul edilen geliştirmeleri hepimiz goruyoruz ya :D

Degerlendirilen ve kabul edilmeyen iki konu da senin merakin uzerine cevaplandigina gore zaten gizli sakli kalmiyor. :D

Ya abicim bura benim ilk forumum forumlara başlama sebebim evim gibi görüyorum valla o yüzden üzerine düşüyorum yönetimde olayım olmayım farketmez.

Almıyorlar kabullendim merak etme kına yakabilirsin :D
Kına yeni bitti yakamam. Ya beni zerre kadar alakadar etmez kim yönetimde diye. Ha sen olmuşsun ha başkası benim için hiç bir farklı değeri yok, yönetici yöneticidir.

Geri