Forumda engellediğin kişinin yolladığı mesajın gelmemesi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bence de...
Ayrıca kozmik planda içkin izdüşümü tanjant cotanjant gibi kelimelerle cümleler kuranlar da engellenmeli... ben engelledim.
Kapasitem yeterli değil...

Hic kimseyi engellemem sevmedigim uye bile olsa nerde ne yazdigini merak ederim goremezsem catlarim ya :D

multim beni mi engellemiş.. bu kadınlar beyaz atlı ve kanatlı prenslerin yüreğini kırmaktan hiç çekinmiyorlar. sessiz sedasız yapsaydın bari en azından üzülelim diye gözümüze sokulmamış olurdu.

Benden daha yakışıklı oldugunu dusunduklerımı engelledim.
Listeyi yayınlarım birazdan

Paylaştıklarımı görmeyeceklerse hemen hemen engellerim.

Beni engelleyen hayatının en güzel seçimini yapmıştır darısını diğerlerin başına

Birini neden engelleyeyim ve neden o kişi bana mesaj atsın? Özelde sövüşmüyorum uluorta seviyorum.

Birini, engellediğimiz zaman acaba bizim yazdiklarimizi görebiliyor mu? ona göre 3 5 kisi engelleyeceğim .p

teşekkür ettim kızlar
çok naziksiniz

Engellediğimiz kişi neden bize mesaj atıyor?​
Ve​
neden birilerini engelleme ezikliğine giriyoruz?​
Yapmayın.​

Henüz kimseye engel atmadım, lütfen bana engel atanlar bilgilendirme yaparsa mutlu olurum.

Kimseyi engellemiyorum çünkü konuları okurken yorumlar arası bütünlük bozuluyor ayrıca şahsıma yönelip beni hedef alan yorumları-kişileri dikkate almayacak kadar da güçlü bir iradeye sahibim, bu sebeple engele gerek duymuyorum.

Geri