Forumda En Yakışıklı ve En Güzel olarak gördüğünüz kişiler kimler?

Konu sahibi son olarak 2514 gün önce görüldü
En güzeli Çavlan ablamm :dyg: en güzel seslisi de, en mis kalpli olanı da. Güzel olan her şeysin ablacım :dyg:

En güzeli @Çavlan ablamm :dyg: en güzel seslisi de, en mis kalpli olanı da. Güzel olan her şeysin ablacım :dyg:

@Ev Kuşum senin o neşe dolu ,samimiyet dolu,o sıcacık tebessümlerinin eşlik ettiği varlığının hepsi apayrı güzel.:ask
Resimlerine bakmaya doyamıyor ve kıyamıyorum.Allah nasıl özene bezene yaratmış ki bu güzel kalbin bu güzelliğe bunca uyuyor olması bir olağanüstülük.:öp:
Enim sensin ,her şeyi güzel olanımsın.:ks:

Herkes en sevdiğini yazıyor buraya gönül gözleriyle yazıyorlar sanırım. Olsundu.
Hele bir kadın üye bayağı popüler olmuştu, kendi de fırsatları kaçırmıyordu güzel olduğunu iddia etmek için. Üzgünüm ama bir halta benzemiyormuşsun. Evet, göreceli. Görüş alanımı sktn. Tşk.

Herkes en sevdiğini yazıyor buraya gönül gözleriyle yazıyorlar sanırım. Olsundu.
Hele bir kadın üye bayağı popüler olmuştu, kendi de fırsatları kaçırmıyordu güzel olduğunu iddia etmek için. Üzgünüm ama bir halta benzemiyormuşsun. Evet, göreceli. Görüş alanımı sktn. Tşk.

Kumruyu sevmesem de güzel ama :benmi: Erkek olsam aşık olurdum. :p

Bir mikroskop lamında, küçük bir kan düşünün;
Binlerce renk, değişip duran organizmalar. Hepsi kendi içinde bir anlam taşır.Birbirlerine yapışık, ve koptukların da eski renkleri değişir.Anlam veremediğiniz bir şeye dönüşebilir, belkide yok olur bilinmez.
Genelleme yapmak istemem, kimin neye dönüşeceğini bilmiyorum ama, ZeiBack demek isterim.
Uzun zamandır baktığım, gördükçe renklenen, anlamlaşan bir yüzü var.

kızları kolay kolay göremioruzki , 2. bir emre ve değişikliğe kadar resim paylaşmayanlar çirkin olarak kabul edilecektir.

gülşenden - ya tutarsa şarkısını dinlerken aklıma geldi bu bahanede , daha neler dimi ?

Bir mikroskop lamında, küçük bir kan düşünün;
Binlerce renk, değişip duran organizmalar. Hepsi kendi içinde bir anlam taşır.Birbirlerine yapışık, ve koptukların da eski renkleri değişir.Anlam veremediğiniz bir şeye dönüşebilir, belkide yok olur bilinmez.
Genelleme yapmak istemem, kimin neye dönüşeceğini bilmiyorum ama, ZeiBack demek isterim.
Uzun zamandır baktığım, gördükçe renklenen, anlamlaşan bir yüzü var.

yine bal damlamış ağzından
bana göre en güzeli sensin..herkes gider ile kalır :D
gözlerin yeter

Abaris bence en güzeli özellikle gözleri eşi benzeri olmayan gözlerr :cici:

Geri