O değil de pasaran liste paylaşmış sandım bildirimi görünce heyecandan elim ayağım titredi 😂
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sayı vermeyin......
5. Benim dimi ondan boş bıraktın...
Sen kesin varsın.. ben olmasam da olur.. yazarım ben kendini listeye….O değil de pasaran liste paylaşmış sandım bildirimi görünce heyecandan elim ayağım titredi 😂
Ben sıralamayı merak ediyorum yoksa varlığımdan eminim (tereddütlü)🤣Sen kesin varsın.. ben olmasam da olur.. yazarım ben kendini listeye….
Ama pasaranın kendinden başka kimseyi sevmiyormuş gibi bi havası var.. liste gelmezse haklı çıkarım…
Köşeye sıkıştırdık bakalım nasıl bi liste gelecek…Ben sıralamayı merak ediyorum yoksa varlığımdan eminim (tereddütlü)🤣
Yönetici olduğum için “tarafsız” durmam gerektiğinden ötürü liste yayınlayamıyorum. Kb arkadaşlar hddkdkpasaran, bu zarfı yemez yalnız...
diğer türlü run gibi 25 kişinin ismini yazması icap eder... sıralama desen ayrı dert.
Erkek milleti işte 😏Bu mesajdan sonra yazmaz.. güç aldı..
hanımefendi isim istiyoruz bu konular siz felsefe yapın diye açılmadı isim belirtin isimNefret listem kabarıyor ...