Min
Altın Üye
En sevmediğiniz 5 üyeyi de yazın gençler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sorunca bir anda akla gelmiyor ama ben seni seviyorum ki ❣️Ben yokum bu oyunda sizlere de iyi eğlenceler dilerim😔insan ayırımı var derken hakliymisim gerçekten de
ahahhahahha @EdLmaster endero foruma yine çay yollamış sandım bir sürü etiket görünce...
Kıskançlar. Tabi ki listenin ilk sırasında ben olacağım. Sizleri görmezden geliyorum. Yorumlarınızı okurken hissettiğim : ddd
En sevmediğiniz 5 üyeyi de yazın gençler
Kimseyi sevmeyecek kadar önemsemiyorum d o da bir duygu neticedeKonu aç yazalım…
en büyük palavra palavra palavra palavraKimseyi sevmeyecek kadar önemsemiyorum d o da bir duygu neticede
Sana da yaranamıyoruz bu aralar 😂 ne desek burun kıvırıyon 🤦🏻en büyük palavra palavra palavra palavra
Çevrim içi listeden kopyala yapıştır yapmışolm direkt alfabetik sırayla forumda ki tüm kadınlar yazsaydın... tek tek nik yazmakla ne uğraşıyorsun...
kadınlar konusunda emek verilmesi gerekiyorsa, run o işin membasıdır....Çevrim içi listeden kopyala yapıştır yapmış
ahahhahahha @EdLmaster endero foruma yine çay yollamış sandım bir sürü etiket görünce...
Ne yani beni sevmiyor musun?Ne sevgisi Allah aşkına ya kimse kimseyi sevmiyor..
Yalandan sevmeler...Ne sevgisi Allah aşkına ya kimse kimseyi sevmiyor..
Benim sevmedigim 5 uyeyi bulmam, sevdigim 5 uyeyi bulmamdan daha kolay olabilir :dEn sevmediğiniz 5 üyeyi de yazın gençler
Onunda konusunu açtılar Shini. seni oraya yönlendirmicem çünkü yazarsın…..Benim sevmedigim 5 uyeyi bulmam, sevdigim 5 uyeyi bulmamdan daha kolay olabilir :d
Ne sevgisi Allah aşkına ya kimse kimseyi sevmiyor..