Forumda en sevdiğiniz 5 üye

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Gayet normal ama. Adam 10-15 yıldır burada ve bir kez ofkelendigini gormedim. Biz sifreyi yanlış girsek masadaki bardağı alip duvara firlatiyoruz. Daha bunun lelesi lolosu var. Herif yıllardır herkesle gayet kibar, duzgun, sağlıklı ilişkiler kurdu. Ben en son gezegen konusunda lanemojeyi bogarken yakalandim fndkdnddn

Ya yuh lanemojeyle derdi olan da kendini sorgulasin. Kendim olmasam ilk yazacagim üye o olurdu bu konuya 😎

alçaklar
yıllarımı verdim size
hiç bir listede yokum
gönüllerde miyim yoksa? <3

benim listem şöyle

1- @RK admin olduğu için
2- @HosgeldinHarunAbi hukukçu lazım olur
3- @No Pasaran herkes yazmış boşa değildir vardır bir bildikleri
4 ve 5 şu an boş. hadi başarılar. bakalım kimler girecek gönlüme başka kimler hak edecek.

Sevginin ortak paydası @No Pasaran herkes tarafından sevilmek nasıl bir duygu? ;d
no pasaran naptın bu insanlara?

Elbette ilk sıralara yazılmam konusunda hafif bir şaşkınlık yaşadım ama itirazım yok, eheh. :dd

Açıkçası özel bir şey yaptığımı düşünmüyorum. 15 yıla yakındır kesintisiz yazıyorum. Belki tarzım dikkat çekmiştir, belki insanlarla iletişimim iyidir, belki de karakter meselesidir, bilemiyorum. Kimseyi kırmamaya özen gösteriyorum, art niyet taşımıyorum. Sanalda olanı sanalda bırakmayı biliyorum. Burada yaşanan olumsuzluklara da fazla anlam yüklemiyorum, aksine, bana dahi yapılsa çoğu zaman gülüyorum :ddd belki de mesele tam olarak budur. ^^

Evet, duygulandım;

Ekli dosyayı görüntüle vcompress_233.mp4

olm direkt alfabetik sırayla forumda ki tüm kadınlar yazsaydın... tek tek nik yazmakla ne uğraşıyorsun...
Kıskanma lan, sen de yap liste.. şu listeye girmek öyle kolay değil, yıllarımızı verdik.
Yazmaya kalksan beş arkadaşın yok.. benim kefil olduklarım var.
Senin adın bundan sonra küçük tatlı serseri..

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Geri