İlk ikidesinnnilk aklına ben gelmemişsen bu işte bir garabet vardır... teşekkürler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İlk ikidesinnnilk aklına ben gelmemişsen bu işte bir garabet vardır... teşekkürler.
pot üstüne pot.İlk ikidesinnn
Gidiyorum 🥺pot üstüne pot.
İlk üç sıraya Kürtleri yazmış.. ben de yarım Kürt sayılırım.Ben takılırım …. böyle daha güzel oldu….
Ben niye en sondayım…@No Pasaran
@Psinoza
@HosgeldinHarunAbi
@Run
@Larien
@Anna Karenina
@angie
Liste uzar gider bizi milletle papaz etmeyin lütfen 🤭
Gelişi güzel sıralanmıştır lütfen sıralamaya takılmayın 😁♥️
Boşver bir ülkücü olarak hakettiğim yere koydum kendimi……İlk üç sıraya Kürtleri yazmış.. ben de yarım Kürt sayılırım.
Sonra ülkede Kürtler mağdur.. yersen tabii..
Halbuki o da Kürt.. kadınlara güven olmaz.aze'yi liste dışı bırakmış, geçen gün buluşma sözü veriyorlardı birbirlerine... bu kadınlar yok mu.....
Halbuki o da Kürt.. kadınlara güven olmaz.
Aşko rastgele yazdım yoksa gönlümün birincisi olduğunu biliyorsun 😘♥️Ben niye en sondayım…
Hha bile 3…………
Unuttum yazmaya geldim bende iyi izle şimdiaze'yi liste dışı bırakmış, geçen gün buluşma sözü veriyorlardı birbirlerine... bu kadınlar yok mu.....
hayır senin listede olmanda ayrı bir tezatlık... kürtlerin arasına bir kaç türk serpiştirilmiş gibi duruyorsunuz ;pNo pasaran’ın liste başı olması kabul edilemez…