forumda dua eden üye

Konu sahibi son olarak 3862 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne garip yorumlar var, ben bir yorumumda inşallah yada hamdolsun iyiyim dediğimde gösterişmi yapıyorum ? ne yani imanım mı eksik ? bizler alışkınız öyle konuşmaya,Öyle yazmaya sizler gösteriş deyin riya deyin falan deyin filan deyin, ben kendimden emin olduktan sonra orda burda dua edenler hakkındaki düşünceler çok fazla beni alakadar etmez.Kendimi bilirim çünkü, aynı diğer bütün herkesin kendini bildiği gibi.

Dua hiç aşikar yapılmayacak olsaydı o camilerde hutbeler vaazlar verilmezdi, peygamberimiz sahabeleriyle dua etmezdi.Biraz daha doğru yerden araştırın arkadaşlar, ayrıca müslüman insan görünüşüyle ve konuşmasıyla kendini belli eder , inançsızlardan farkı olur her zaman heryerde.Yazıyorsa müslüman gbi yazar, konuşuyorsa öyle konuşur.Siz riya deyin gösteriş deyin, demekki islam toplumu olarak gösterişi seven milletiz:)

şahsen içinde olmadıgım grup, düşünsene bir üstte megan foxun meme dekolteli fotografı var, hemen altında da senin paylaştığın al-i imran suresi. benim mantığıma ters, sana uygun gelebilir, o da benim umrumda olmaz zaten.

Fethullah Gülen'in kameralar karşısında ettiği dua kabul oluyor da forumdaki neden olmasın dedirtir insana..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri