forumda dua eden üye

Konu sahibi son olarak 3862 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mantığını bi türlü çözemedim kendisinin.

O mantıkla bakarsak, forumda hiçbişey paylaşmamak lazım. Herşeyi paylaşınca normal de dua paylaşınca yada edince mi saçma :) Ben istediğim her yerde her zaman ederim hiçde gocunmam

Sorgula gardaş bende yorum yazdım :) ( yorum yazmayalım mı :? )

Foruma girince Allah ile iliskimizi kesmemiz lazim galiba.

Allah ne yerdedir, ne gökte; o her yerde..
Kimsenin ne düşündüğü veya ne niyetle yaptığı alnında yazmaz. Gösteriş içinse de, ictense de Allah ile kulu arasındaki mevzuudur.

camide namaz kılarken fotoğraf çektirip instagram'a koyan arkadaşımı gördükten sonra yadırgamadığım üye. :D

forumda dua eden üye mi varmış kim o söyleyin, kafasına kızgın yağ dökelim...

Onlar ayaktayken, otururken ve yanları üzerine yatarken Allah’ı anarlar. Göklerin ve yerin yaratılışı üzerinde düşünürler. “Rabbimiz! Bunu boş yere yaratmadın, seni eksikliklerden uzak tutarız. Bizi ateş azabından koru” derler.
Al-i İmran 191

Duanın insan ile Tanrı arasında kalması/olması gerekirken (inandıkları dine göre) buraya yazmanın gösterişten başka bir amacı da yoktur, genelde.

'allahı anmak' ile 'foruma yazmak' arasındaki farkı göremeyen üyeymiş. bunu yeni fark ettim.

ALLAH'ı her yerde her zaman her şekilde anabilir mümin kimse .. Bizzati ALLAH buna izin vermişken, ateistlerin " yahu bunlar niye her yerde dua ediyorlar bu ne be " diye feveranları onların sorunudur bizim değil .. Gülüp geçilmesi gereken bir durum ..

İnançsızları, inanmadıklarının sadece ismini anarak dahi ürküten üye.

gosteris olmadigi muddetce iyi niyyetli uyedir

Allahı anmak gösteriş olamaz eğer öyle olsaydı kişiler her işi gizli yapmalıydı saçma birlaf atıp dini gizli yaşayın ne demek adam gibi yaşayın ama namaz kılan kişinin de yada müslüman kişininde dikakt etmesi gerekiyor hal ve davranışlarına yoksa iki üç çakal çıkıp canınızı sıkması zorda değil.

Vesselam.

ne kötü bişey şu hırs (:

Gosterisi yapmayi seviyordur. Kisa ve net.
oysa dua kul ve Allah arasinda degil miydi?
isteklermizi baskalarinin gormesine ne gerek vardi?
sag elin verdigini sol elin bile gormesin denilen din algisindan gostere gostere bakin ben dini butunum dilimden Allah kelimesi dusmuyor herkes bunu bilmeli mesaji neden ki?

dedigim durum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri