Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nasilbir de kapatmayı beceremeyenler var o daha vahim...
cidden bunu nasıl becerdin harbiden merak ediyorum.bir de kapatmayı beceremeyenler var o daha vahim...
anlamadım ki gizlilik ayarlarından hepsini gizli gizli yaptım ama yine mesaj atabildin. dedim herhalde ben beceremedim, zaten mesaj atmıştın.. iş işten geçmişti.. O yüzden çok da üzerinde durmadım.cidden bunu nasıl becerdin harbiden merak ediyorum.
bana sinirlenip herkese dm kapattın ama sadece sana dm ben atabiliyorum ahahshshshdhdh çarpıldın bence…
Nasıl yapcam? Nasıl nasıl gizli yaptım işlemedi buna djdjdAshriel dm kilitle yazamaz. skljsk
Attığı mesajı aç üstte düzenle seçeneğinde dm kilitle seçeneği var.Nasıl yapcam? Nasıl nasıl gizli yaptım işlemedi buna djdjd
Yapmıyorum ki gizlilik ayarlarından hepsini gizli gizli yaptım ama yine mesaj atabildin. dedim herhalde ben beceremedim, zaten mesaj atmıştın.. iş işten geçmişti.. O yüzden çok da üzerinde durmadım.
Ama aslında kapatmışım sana niye kapanmadı onu hala çözebilmiş değilim. Sjxjs
Hangi mesajları?O zaman hiçbir mesajı göremez.
hiçte öyle şeyler yapmam, beni bilen bilir..Teşekkür ederim yardimseverliginiz için..
SİMDİ ARTİZLEN BAKALİM DUHAN EFENDİ. Sjxjs