Forumda Çocukluk Resmi Paylaşmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Son zamanlarda forumda moda haline gelmiş bir eylem. Bu furyanın sebebini anlayabilmiş değilim. Böyle düşünmemin sebebi belki de küçükken tipsiz olmam da olabilir, bilemiyorum. Paylaşımların çoğunda çocuklara ait masumane bir ifade olsa da yemezler, hepimiz "günahkar"ız.

Foruma üye olduğumdan beri moda bu. Eskisi de vardır belki bilmiyorum. FB' nin selfiesi haline geldi artık. Ama güzel bişey.

aynen cok komıgıme gıdıyor :D sen nerden buluyorsun 15 sene 20 sene once cekılmıs fotolarıda koyuyorsun hiç usenmıyormusun koysana normal fotolarını be arkadaş

Forumdaki yeni moda. Hepside pek şeker,sayelerinde çoçuk resmine doyduk :D

Yemin ediyorum günlerdir içime dert olan forum modası, abi çocukluk resmim bile yok.. Evlatlkmyim acaba.

Her iki durumda da çok tatlıyım. :D

Benim olsa ben de koyarım ama benim yok hiç :( o zamanlar icat edilmemiş fotoğraf makinesi :(

küçüklük fotoları olmayanlara dert olmuş furyadır. (bknz: ben) ulan ne bicim ana-babasınız gidin bi vesikalık bari çektirin de mi? bi tek sünnet fotoları var onu da tabiki koymam :T:

yakında bu işin de fake'ini çıkarırlar.

biri ciklak resim paylassa devamı gelirmi dedirtten durum :p

Yaklaşık iki adet fotoğrafimla destek verdiğim furya çok güzel bence. Rahat bi aile albümü cikar:p fb ailesi üyelerinin çocukluk fotograflari:D

Hatıradır sevilir ve göstermek istenilir eski halleri.

Büyüklük halleri pek tatlı degil herhalde güzel yorumlar almak içindir :p
Benimde bitane 3 kızın arasında var, ne alakaysa :D bnde mi koysam:p

Geri