Forumda büyüyen üyeler!

• Kullanıcı T
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2324 gün önce görüldü
Bkz. 2012'den bu yana forumda bulunan üyeler.

- Daha öncesi var mı bilemedim tabi ki de.

Ben de forumda yaslananlardan oluyorum sanirsam :mrslkm:

Hahah. İlk geldiğimde 17 yaşıma yeni girmiştim. :')

Elia gerçekten forumda büyümüş .p
Lamenojeyle de aynı günde beraber üye olmuştuk
Gençtik o zamanlar .p

ben ne zaman üye olduğumu görmek için yazıyorum bu mesajı

heh iyi ben daha tazeymişim .p

yetişkin bir karma olarak geldim canım
karizmatik ve espritüel evet

19 yaşındaydım sanırım,, 3 gün sonra 27 oluyorum :( :( :( :( :/// Tabi araya yıllar girmişti , kesik kesik takılan biriyim foruma genelde.

Benim devamlilikla ilgili sorunlarim var
Cok cabuk ve ileri derecede sikilabiliyorum
Dolayisi ile uzun bir mola yeri olacagini sanmam
Sirt cantali tren yolculuklarimdan biri gibi sadece

Gençliğimin ilk yıllarında derdim ve telaşım daha çoktu. Dolayısıyla forum kültürüm yoktu. Forumlardan haberdar bile değildim.
Ne zaman ki Ankara'ya taşındım. Görece olarak yoğunluklarım azaldı, ailemden birazcık uzak kaldım o zaman bir günlüğe ihtiyaç duydum ve forum bunu bana verdi.
Güzel insanlar tanıdım. Daha ne kadar burada olurum bilmem ama gitmeden önce iletişim adreslerimi vereceğim 6-7 kişi var.

üniden mezun olduğumda üye olmuştum, gelecek kaygısı, önünü görememe, napsakkia dönemlerini hep burada geçirdim .s.s
yaş alırken büyüdük forumda hakikaten :honk:
eskiden eğlenceliydi buralar, belki hala öyledir bilemedim :dyg:

Ah ben ama o zamanlar burda değildik.

Tabi 5 sene olmuş benim. İlk üyeliğimde öğrenciydim üniversite bitmemişti. Sonra okul bitti işimi yoluna koydum yürü ya kulum. Evlenecek yaşa geldik bir beş sene daha gitmez forum. Sıkıldım epey , bakalım bekli ben de çocuklarımın fotosunu atacam Mazlum gibi : )

13 yıldır forumlardayım. Hepsinde de banlandım. Birileri elimden tuttu, yeni forumlara götürdü vs derken bir süredir ara vermiştim. Sonra buraya geldim.
13 yıldır tanışık olduğum bir forum arkadaşım var.

Geri