Jesse James
Altın Üye
Neydi o, hani ev yanarken birisi saçını tararmış falansırası mı lan şimdi burnun….
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neydi o, hani ev yanarken birisi saçını tararmış falansırası mı lan şimdi burnun….
Eşimin burnu da seninkinin aynısı o yüzden kesinlikle en iyi burun seninkipeki, burun zevklerimizin de aynı olması şaka mı?…..
Kendini geri plana çekme IstersenErkeklerden @BuYuCu birde @Atavratbeybileyt tanrının yer yüzündeki mucizeleri hihihihihi hokka burunlu kürdolar seviliyorsunuz![]()
Onda sen öv bi zahmet kendi kendimi övüp narsist mi olayım yahhhhKendini geri plana çekme Istersen
Senin burnun bizim burnumuzu döver
Erkeklerden @BuYuCu birde @Atavratbeybileyt tanrının yer yüzündeki mucizeleri hihihihihi hokka burunlu kürdolar seviliyorsunuz![]()

Konu güncelBüyücü denen adamın burnu gibi güzel burun görmedim.
Alavarez, Nilda ve Hiç Düşünce diğer burnu güzeller.
Cafer utandiriyorsun beni cidden .Konu güncelyalnız Büyücü Kürtlerin burun prensi hahaah.
Kızın şanslıCafer utandiriyorsun beni cidden .
Tamam kürdüz kroyuz ama gerek burnunuz ve gerekse bakışlarımızdan ödün vermedik.
Bende diyorum ki benim kız neden sürekli burnumu cirmaliyor diye kendi kendime hayiflaniyordum
Yaraşırım herkesle var mı kendine güvenen ;dMillet Bahçe’sindeki kaydırak değil, o benim burnum ;d
Estetik felan da yok dedikodu üretmeyin Çxmxnznmc
Ekli dosyayı görüntüle 71990