Forumda Bugüne Kadar Gerçekleşmiş Saçma Şeyler

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ulan aklıma Sanem'in yarışmaya bir tencere dolma ile katılması geldi ahahah.
Ve tencere ile atılan fotoğraf birinci oldu, mecburen kankama oy verdim.
Kahkaha atıyorum ya.

Kahkaha atıyorum ya.
ahahashjdhsddsjhadjhs foto aklımda yok ama çok da zor gelmedi tenceredeki dolmaları hayal etmek....

ahahashjdhsddsjhadjhs foto aklımda yok ama çok da zor gelmedi tenceredeki dolmaları hayal etmek....
@Ender bulur böyle fotoğrafları, benim geçmiş arama yeteneğim yok ya.
Ulan çok hırs yapmıştı ya.. özledik kamkimi haha. Zeytinyağlı dolma olsa da yesek :)

Forumdan zamanında bir sosyopat geçti.Benim için efsanedir.Emir ;d Benim gibi fosiller hatırlayacaktır;p ha bir de hanım hanımcık kızımız vardı.O da bir kaç kişiye bölünüyordu : )

@Ender bulur böyle fotoğrafları, benim geçmiş arama yeteneğim yok ya.
Ulan çok hırs yapmıştı ya.. özledik kamkimi haha. Zeytinyağlı dolma olsa da yesek :)
ya niye etiket yaptın şimdi ender gelip yıllar önceki isimleri sayacak bize biz de bir şey anlamayıp alkış falan yapacağız...
selam ender...

Kahkaha atıyorum ya.
Larienle o ara limoniyiz kalkmış diyor ki yosun bunu kullanmıştı bu pasta yarismaya girdi hahaha:D
Gidip sanem'e oy verdiler hahaha:D uleyn lariiii

Larienle o ara limoniyiz kalkmış diyor ki yosun bunu kullanmıştı bu pasta yarismaya girdi hahaha:D
Gidip sanem'e oy verdiler hahaha:D uleyn lariiii
Larien haklının amansız savunucusu, haksızın karşısında kara bela ahaha. Kör kuyular da Yusuf.. Kerbela çölünde Hüseyin.. zindanlar da Cem Sultan.. sehpa da Pir Sultan.. off anka kuşu dinliyorum, beni dağıttı bugün.
Benim dostlarıma bağlılık yüksektir.. mecburen dolmaya oy verdik o dönem.. tencerde dolma haha.

Bu fotografı gecen @Aze ye atmıstım ya .

Ekli dosyayı görüntüle 129338

İlgili Konu : Buradan

@Aze @Run @angie @Alavarez
Siz isteyin mezardaki ölüler gelir.
Kalem gibi sarmış kamkim ya..

sarma üzerinden genel bir eleştiri yaptım diye eleştiriyi kaldıramayıp durduk yere bana o sarmaları sana yediririm demişti hahahaha

Forumdan zamanında bir sosyopat geçti.Benim için efsanedir.Emir ;d Benim gibi fosiller hatırlayacaktır;p ha bir de hanım hanımcık kızımız vardı.O da bir kaç kişiye bölünüyordu : )

Ooo sen baya bir oldschool'sun o zaman. Foruma ilk geldiğimde o denyoya acayip gıcık kapmıştım. Yaptığı sinsilikleri, gruplaşmları, entrikaları hep yüzüne vuruyordum. Hatta sonra bükemediği bileği öpüp gidip üye sözlük konumu o açmıştı. Sonra fake dediler şutladılar. Kim bilir kimdi gerçekte. Emir diye biri yoktu zaten, Emir onun sahte kişiliğiydi. :D

O değilde @Sezen in yarısmaya katılıp o dönem @Marla ya canım kac oy almısım merak ettım demesi
Ve Marla`nin Sezene ekran görüntüsü atması
Görünce kahkaha attım.
Yahu sezen senın hiçmi sansın olmaz.

Ekli dosyayı görüntüle 129346
Ulan kahkaha attım haha
Yanmış keke kimse oy vermemiş.. ne var canım biraz fazla kızarmış.. şekli de yamuktu :)
Lan gece gece aklıma geldi güldüm ya.

Hayır ya ben sanem’e mi oy vermiştim jfjd ben o yarışmada serçe’nin içli köftesine oy verdim gibi hatırlıyorum (dur bulursam bakayım) ama pasta konusunda evet bu mükerrer demiştim… jdjd rulo katlı pasta, iki kez yarışmada hem de… ben o yarışmada hiç kankalarıma oy vermemiştim, hep gidip beğendiğime oy veriyordum kdjd hatta bunun muhabbeti çok dönmüştü…

**Aynen serçe’ye oy vermişim ama ürün içli köfte değil; çiğ köfte imiş:d

IMG_0512.jpeg

Son düzenleme:
Geri