Oyun Forumda bugün en sevmediğiniz üye kim?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 1299 gün önce görüldü
Sevmediğim üye yok ya herkesi bir tutam severim ama
4 5 tane var böyle haz almadıgım üyeler. reelde görsem selam vermessin ole tiplerdir hiç yanılmam yanılmadım xd

Amaaaan herkesin bi seveni vardır bizim olduğumuz gibi. Çok şaapmayın ya

Ne hadsiz, aşağılık kompleksi olan birisin sen. Kullanıcı ismimle herhangi bir temasın olmasın diye uyardım seni. Problemin nedir tam olarak?
Problemim yok sadece düşüncemi dile getirdim Sözde sana Nick vermeden saldırıyormuşum(yalanbuaradispatlayamaz) ya hani bak açık açık nickini belirterek düşüncemi yazdım kendi hür düşüncem? bu son yazımdı zaten

Bir iki kişi dışında hiç birinizi sevmedim fazla sanalsınız çünkü :)

Problemim yok sadece düşüncemi dile getirdim Sözde sana Nick vermeden saldırıyormuşum(yalanbuaradispatlayamaz) ya hani bak açık açık nickini belirterek düşüncemi yazdım kendi hür düşüncem? bu son yazımdı zaten

Getirme lütfen. Olumlu olumsuz hiçbir şey yazma hakkımda. Son derece rahatsızlık duyuyorum seni dikkate alıp karşılık veriyor olmaktan.

Bende kendiyle çelişen kendi hür düşüncemi yazdım diye çirkinleşen
diger yorumundada kişileri küçük düşürücü ve yalan konuşan biriyle daha fazla muhattap olamaz idim zaten yaksamlar
bide son derece rahatsızlık duyuyorsan yorumlarıma artık hahaha emoji atmazsın herhalde rahatsız oluyorsun ya hani,sevinirim tişikkirler

Ay @JuManJi ya şu yakışıklıyı da kaçırdınız ya size bir şey demiyorum ben artık lanet olasılacalar..

ayrıca bu aralar sevmediğim bir üye.. yine daimi olarak sevmediğim başka bir üye var. isim vermek istemiyorum. bu aralar sevmediğim kendini biliyor..

Ay @JuManJi ya şu yakışıklıyı da kaçırdınız ya size bir şey demiyorum ben artık lanet olasılacalar..

ayrıca bu aralar sevmediğim bir üye.. yine daimi olarak sevmediğim başka bir üye var. isim vermek istemiyorum. bu aralar sevmediğim kendini biliyor..
Ya jumanji de fake cikmamis miydi juju? Sonrasinda kacti sanirim…

Geri