forumda birinden skype istemeye utanan birey

Konu sahibi son olarak 255 gün önce görüldü
Hiç muhabbetim olmayan biriyse kadın-erkek fark etmez çekinirim tabii ki. Lüzum yok.​

ben skype kullanmıyorum ama kullandığımı var sayarsak çekinirim istemeye sanırım. bilmiyorum ki. iş samimiyete dönüştüyse, ister miyim bilmiyorum ama kendi mailimi yazarım. yani benim yöntemim bu olur.
aslında iletişim ağını genişletme teklifi karşı taraftan gelmiştir benim için.
şu ana kadar bunu, başka platform ve sözlüklerden birkaç kişiyle yaptım. hiç pişman olmadım. bebiş sevmeye gideceğim daha :anla:

bu da böyle bir anımdır, ilk satırları okusanız yeter :D

messenger zamanları önceki forumda şirket maili gibi site uzantılı bi mail adresim vardı. site sahibi üst yöneticilere bu maili şart koşmuştu. mail adresi elden ele gezdiği için de normal bi günde en az 200 kişinin online olduğu devasa bi network ağı oluşmuştu. o günlerde artık nasıl soğuduysam, messenger sonrası skype vs.'ye hep mesafe koydum.

utanabilirler, utansınlar
msni severdim senden nefret ediyorum sıkaype

Olabilir, normaldir. Şahsen utanmam. Skype telefon adres şak diye isteyebilirim. İsteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü misali.

Sanırım soruyu anlayamadım ben ya da sebebi :/

Bazen sürprizlerle sonuçlanabilir.

X : Eee bu kadar sohbet ettik pm'de acaba artık istememde sakınca yok herhalde (?)
Y : Aa ne isticen benden .s .s
X: Hani sohbeti ilerlettik ya artık onu diyorum.
Y: Ya aklıma kötü kötü şeyler geliyor İbraam , ne ima ediyon .s
X: ee şey ya, nasıl söylesem ki.. Biraz daha yakınlaşabilmekten bahsediyorum..
Y : Ay İbraamm ne geveliyon sen , daha yeni tanıştık !.s
X: Pff.. çok utandım ya.. söyleyemiyorum işte. Ama n'apim ihtiyaç haline de geldi artık. :S
Y: Kıyamam yaa.. O kadar mı kötü durumdasın. Tmm tmm gel gel, vericem **Spam/Adversiting**

Ve İbraam bilgisayar başında bayılır.

demek ki utanilacak niyetleri var, neler geciyorsa o kucuk beyninden
hayir cok olagan bir sekilde spontane gelisen insan iliskilerinde boyle bir duygu araya girmez cunku
neyin pesindeyse artik :)

kullanmiyorum o zamazingoyu ben, ama kullansam bile bana kadar olurdu
ozellikle size yok, size yagmurlu havada su yok
hayir bi de ne alaka yani, espri desem oyle bir ahbap cavuslugumuz hic yok

hadi kızlar skyp versin desem
ay ben sizi hiç tanımıyorum ama
elalem ne der sonra
diyebilirler

Neden Sıkaypımı başkasına kullandırayım ki ? Vermiyorum, nokta.

Skype mi kaldı! Kim kullanıyor ki!
falan filan diyen arkadaşlar, skype bugün kurumsal bir çok firmada iç yazışmada skype kurumsal altında da kullanılmaya devam ediyor. Microsoft boşa bu kadar para bağlarmı, siz kullanın kullanmayın adamlara kullananlar yeter.

Bu arada skype mi isteyecekler olursa utanıp sıkılmalarına hiç gerek yok .d

Geri