Forumda birileri ile telefonda konuşup/mesajlaşmak

Konu sahibi son olarak 191 gün önce görüldü
Oyle birşey yapmıyorum forumda yeteri kadar görüyorum herkesi.Fazlasi her daim zarar.

Bunu düzenli olarak yaptığım iki kişi var.
İkisini de çok seviyorum.
İkisi de foruma girsem de girmeyecek olsam da her daim hayatımda olmasını istediğim insanlar.
Öyle güzel bir bağ kurduk ki iş sanalı geçti.Hayatımıza yansıdı.
Ve ben bir gün bir yerde inşallah :lutfen: yollarımızın kesişeceğini biliyorum...

Hiç o raddeye gelmedim 1 sene falan da gelmeyi pek düşünmüorum:D

Bazilari icin 'su an uzerinde ne var' :d

bkz. burası kasıyo yeaa, wassapın var mı?

bazı şeyler deneme yanılmayla anlaşılır, bikaç ' keşke tanımasaymışım kişisi ' için de diğerlerinin hakkına girilmez.
burda gördüğün kişiyle mesajlaştığın, konuştuğun, yüzyüze görüştüğün arasında tutarlılık varsa devam eder, yoksa zaten zamanla aralar açılır. insanları tanımaktan da bu kadar korkmamalı belki de.

eskisi kadar olmasa da konuştuğum, mesajlaştığım, yüz yüze görüştüğüm kişiler oldu bazısı hala hayatımda,' iyi ki kişileri ' listesinde : ))

Mesajlaştığım kimse yok.Mesajlaşmayıda sevmem zaten son 1 ayda konuştuğum 1 kişi var sadece :p :srl:

Ben böyle kendi halimde iyiyim :) Öyle birşey düşünmüyorum

Bu forumdan 4-5 kisinin numarasi var ama duzenli olarak mesajlastigim soylenemez. Ama hic birinden ters bi hareket te gormedim. Yuzyuze gorustuklerim dahi oldu.

Düzenli görüştüğüm bir kişi var sadece :cici:

Bir iki kişi var.
Sohbetin dibine vururuz.Her türlü makara kukara yaparız.
Forumda yabancıyızdır.

Klas bak bizden bahsediyor. :p

Başıma gelmedi böyle bir alamet lo.

Kimse yok. Bu saatten sonra olmasa daha iyi hatta.

bir kaç kişi var konuşmaktan keyif aldığım güvendiiğim ve önemsediğim kişiler :)

bide bunum önüne gelenle konuşani vardir , guvenle alakasi olmayan.bknz , o kendini biliyor :D

1 kişi var şimdilik.

Hattımı değiştiğimden beri tek bir insana yeni telefon numaramı atmadım.Sırf üşengeçlik.Konuşmalıyım bağzı bir kaç kişi ile :m

Geri