Forumda birileri ile telefonda konuşup/mesajlaşmak

Konu sahibi son olarak 191 gün önce görüldü
Güven aşılamak.
Benim için özel olan insanlar ile konuşmaktayım.
Foruma girmeyen ama çok sevdiğiniz insanlar ile de bağınızın kopmamasına da yardımcı olan bir olgu.

Var öyle hayatimda bir kac kisi. Demekki forum disinda da bi bagimiz var.

Iyi ki tanımış dedikleimde var.
Tanimasaydim dediklerimde.
Neyse şu aralar grup konuşuyoruz zaten.

zaten bir kişiyle konuşuyorum. Onunla da sürekli yüz yüze görüşüyoruz zaten gayet de memnunum bu durumdann

Değer verdiğim ve samimiyetine inandığım kişilerle iletişim halinde olmak.=) Abartmamak gerekiyor.

Bazen arada yapmak isteyip de kendimi tuttuğum eylem. Ve bu hussusta haklı çıktığım olaylar olaylar..

Ya ben forumdan kimseyle telefonda konuşmadım ya da mesajlaşmadım, düzgün bir telefonum yok sanırım bütün mesele bu. :T:

Güzel oluyor dostlukların ve muhabbetin gelişmesi için. :) Sıkıntın olduğunda paylaşıp dertleşiyorsun; psikolojik bir rahatlama sağlar. :)

Uzun zamandır yapmıyorum ama yer yer iyi geldiği oluyor.

Her ne kadar masum gibi görünsede aşka doğru yelken almanın başlangıcıdır her zaman..

Dozunda olursa güzel, çok fazla herkesle yapılmaması gerektiği kanaatindeyim. :)

İki kişi var öyle. Onlar da sanal değil gözümde. Çok güvendiğim iki dostum. Güzel oluyor. Dertler, sıkıntılar paylaşılıyor; bazen de mutluluklar. Bazen kahkaha atıyor bazen hüzünleniyoruz; ama güzel şeyler. Doğru insanlarla yapılınca daha bir anlam kazanır, dostluk muhabbetiniz gelişir.

Öyle bir durum olmadı bende şuana kadar :)
Ama güzel bir şey dozunda olduğu sürece insanların dostluk,arkadaşlık bağını kuvvetlendiriyor.

Ya ben forumdan kimseyle telefonda konuşmadım ya da mesajlaşmadım, düzgün bir telefonum yok sanırım bütün mesele bu. :T:

Oha yalana bak. Günde bin mesaj atabilecek kapasiteye bile yükselmişim. Aferin bana.....

Telefonda konuşma eylemini genel anlamda gerçekleştirmekten pek haz etmesem de mesajlaşıyorum evet güzel şey .p Gerçi bu aralar onu da yapmıyorum ayh

Geri