Forumda birbirine yakıştırdığınız üyeler

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Aaaa haberin yok mu senin ?
Biz sakin bir kasabaya veya köye taşınıyoruz hazırlıkları tamamladık bile emeklilik yaşımızı beklıyoruz sadece :icon_redface:
2019'un son günü aldatıldığımı öğrendim :( elveda tatlı dillim, güleryüzlüm, ey ceylan gözlüm jujuşkom...
Mutluluklar...

Allahım şu an ifşa oldum. Herkese mavi boncuk dağıtıyorum gibi duracak. Melodram ve Zeytin aranızda bir tercih yapmak zorunda bırakmayın beni. Üçümüz yaşayalım?

Ulan beş sayfa okudum nickim var mı acaba diye, nasıl bir hayalkırıklığı yaşıyorum anlatamam. İlk sayfalarda Süreyya ve Yarma hanımı yazmışlar.
Evet arkadaşlar ikisiyle de olmadı, hala boşta duruyorum. Yeni talipler yazın lütfen, yeni yılın son günü yüzümüz gülsün :)

Yalnız dikkat edin bu şiplenen için ağır sorumluluk. Düşünebiliyor musun bir yarı tanrıya yakıştırılmışsın. Bunu herkes taşıyamaz.

feveran bu iş böyle olmuyor kardeşim seninle iki kanka bulalım biz en iyisi. Teyzesi halası varsa onu da climax reyize yaparız.
Forumda hayat yok, kızlar birbirini yazıyor, ama bir çoğu da içinden ah ulan benim nicki bir erkekle yazan olsa keşke diye iç çekiyor.

feveran bu iş böyle olmuyor kardeşim seninle iki kanka bulalım biz en iyisi. Teyzesi halası varsa onu da climax reyize yaparız.
Forumda hayat yok, kızlar birbirini yazıyor, ama bir çoğu da içinden ah ulan benim nicki bir erkekle yazan olsa keşke diye iç çekiyor.

Her şey siz bekar erkekler için 4 koldan yardım etmeye çalışıyorum ama olmuyorsa bence biraz şapkayı çıkarıp bir düşünmemiz lazım

Run zoruma gidiyor. Bir tek benim talibim çıkmadı şu forumda. Öyle deme insanın gücüne gidiyor. Kör değilim topal değilim.

Geri