Forumda bir tartışmada "Aslında ikisi de haksız ama karışmayayım" dediğin an var mı?

Konu sahibi son olarak 89 gün önce görüldü
Forumda bir tartışmada "Aslında ikisi de haksız ama karışmayayım" dediğin an var mı?

Henüz demedim ama derim, çünkü bana ne.

Çok var jfjf Özellikle inanç konularındaki çatışmalarda görüyorum bunu. Az buçuk nacizane hakimim bu mevzulara ama yazmam çünkü ne gerek var, hiç girmem o toplara. Siyasi, dini konulara yazmayalı yıllar oluyor. Yazmayacağım da.
Kişisel mevzulara zaten hiç karışmayın, bu da size 10 yıllık bir forumsalcıdan tavsiye. (Deneyim sonucudur, yoksa kimseye tavsiye verecek durumum yok:d)

illa maydonoz olucam banane

Genelde boş sebepten tartışılıyor ve genelde iki taraf da saçmalıyor. Saçmalığa neden karışayım. İnsanların saçmalaya ve saçmalığı savunmaya da hakları var.

İkiside haksız ya da haklı diye düşünmem illaki birisi daha hadsiz ve terbiyesiz olandır.
Fakat karışmam bana bulaşana kadar

Tartışıyorsam afbuyurun da 3. kişiye bok yemek düşer.​

Köy yanarken deli taranır sözü benim için yazılmış sanki.

Teyyare konulara bakmıyorum bile. Gülümseyip geçerim. Haa okuyorum ama belki acayip bir ifade tarzı görürüm diye ama -seni örütmene söyliceem bana ne bana ne.. sohbetleri gerçekten çok komik oluyoo.

Ben karışmamayı tercih ederim.
Yeterince stresim var. Burayı da dahil etmek istemem.

var ikisini de sevmediğim için kendi hallerine bırakıyorum, yesinler birbirlerini

Geri