Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
Üfff..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Amaç oydu zaten… jfjfjfjHahahaah konunun başlığını “Bu konu altında birbirimize laf sokuyoruz.” şeklinde değişip “Forum Oyunları” na taşıyayım mı?
Nitekim şu ana kadar konu öyle ilerliyor :d

Saçların diyorum rüzgara eşlik eden en güzel yaprak aralarindan güçlü ve magrur bir kadin sesi geçiyor , orda bir çınar ağacı durduruyor rüzgari ve orda bir prens saç tellerini eline alıp bu hangi prensesin saç teli aman Allahim ne kadar ipeksi ve güzel kokuyor..Hadi sen yap da örnek ol bize Serçe.
hanımlı manımlı konuşursan bi hoş olurum... kusura bakmayın serçe hanım, sizden salise farkla önden bastığım için butona, başka yerde telafi ederiz...Melodram ile ayni anda butona bastik burdan laf vuruyorum Melodram hanim beni mi takip ediyorsunuz..... )
Önden bastığım bir üstünlük ibaresi mi ??? Hem laf vuruyor hem örseliyor saniyeler sizin olsun bana saatleri verin Sjsjsjhanımlı manımlı konuşursan bi hoş olurum... kusura bakmayın serçe hanım, sizden salise farkla önden bastığım için butona, başka yerde telafi ederiz...