Forumda bir günü laf vurmadan geçirmek

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Birebir bölümünü aktif edin ( kafes dövüşü) ve her şey serbest olsun. Ancak rahatlar millet.. çok büyük icatlar vardı geçmişte..

Seviyeli laf sokmalarını keyifle okuyorum ama bazıları bu ayarı tutturamıyor, öh dedirtiyor.. ÜZÜCÜ…

Zaman zaman herkesin yaptığı ancak mantıklı düşünüldüğünde hiçbir anlamı olmayan bir eylem çünkü karşı taraf okusa ne olur okumasa ne olur?
Bazen bir yorum bazen de alakasız bir sebeple kişiler hakkında ön yargı sahibi oluyor ve bu durumu da uzattıkça uzatıyoruz.
Günlük yaşamına herkes kaldığı yerden devam ettiğine göre sanal ortama bu kadar anlam yüklememek gerekiyor. Varsa bir sorun düzgün bir şekilde konuşulup çözülür ya da hiç uzatmadan kapatılır.
Laf çarpınca o kişinin ne değeri azalır ne de artar ancak eylemi gerçekleştiren kişi açısından hoş bir görüntü değil, hiç kimseye yakışmıyor.

Hadi sen yap da örnek ol bize Serçe.

Hadi sen yap da örnek ol bize Serçe.
Saçların diyorum rüzgara eşlik eden en güzel yaprak aralarindan güçlü ve magrur bir kadin sesi geçiyor , orda bir çınar ağacı durduruyor rüzgari ve orda bir prens saç tellerini eline alıp bu hangi prensesin saç teli aman Allahim ne kadar ipeksi ve güzel kokuyor..
Halkına dönüp şöyle diyor; ey halkim bu saç tellerinin kime ait olduğunu bulup getirene milyarlarca akçe vereceğim diyor ve o sirada döngüsel kedisinin yırttigi perdeyi dikiyordu......

Forumda var olduğumdan beri laf sokanlar değil de, onları günahı kadar sevmediği halde sırf sevmediği insanlara belden aşağı vuruyor diye pofpoflayanların "hiç o taraklarda bezim yok" tarzı asalet rolleri beni heyecanlandırmıştır hep.
Çocukken de böyleydim; apaçık kendini belli edenleri değil, gizlemeye çalışanları merak ederdim. Süreyya'nın bi tespiti vardı benle ilgili hiç unutmam " Aslinda bi cok hassasiyet umrunda değil; Sen sadece insanları alaşağı etmeyi seviyorsun" şeklinde. Çocukluğumu bilen komşummuş gibi geldi o an.

Merak ettiğim tek şey var. Tüm hasimlarin rakipleri ile ilk mevzusu neydi? Mesela çok güçlü hasimlarda var.

O kadar fazla güç barindiriyorlarki bir birlerine karşı , tahribatı fazla olacağından dolayı bulasmiyorlar bir birlerine. Nükleer silah barındıran iki ülkenin pek muhattap olmaması gibi..
Heh o büyük husumetin kaynağı ne mesela?
Yada belki de sizi siz yapan şeyler bunlardır...

Ve muhtemelen karilarin bir biri ile bu kadar tartışması arasında yatan o incel erkek best friend bunların sonucu olabilir. Bu bir teori ama böyle bir herif muhtemelen vardır.

Son düzenleme:
Yakın çevresinde fikirleri tasdik görmeyen nedense dış dünyaya uzun uzun yazılar yazar onaylanmak ister. Safsata sıkacağı gibi koy içine harf 2 dkya "safsitis " hazır.

• Korkunç
Tepkiler: ne
hanımlı manımlı konuşursan bi hoş olurum... kusura bakmayın serçe hanım, sizden salise farkla önden bastığım için butona, başka yerde telafi ederiz...
Önden bastığım bir üstünlük ibaresi mi ??? Hem laf vuruyor hem örseliyor saniyeler sizin olsun bana saatleri verin Sjsjsj

Geri