Forumda Begeniyle Takip Ettiginiz Basliklar

Z
  • Kullanıcı ZeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya

(Arama yaptim bulamadim, eger böyle bir konu mevcutsa yetkililerimiz silsin artik. :cici: )
Forumda cok begenip, bütün paylasimlari takip ettiginiz basliklar var mi? Hadi paylasalim.
Ben basliyorum simdilik:

Kısa Kısa Saçmalamalar'ım.. / Fabien.!

δoŁ чαпıм / Auria

Yaşam Sonrası Provalarım / iFt

Ben forumsever bir insanim devami gelir. =)

(Arama yaptim bulamadim, eger böyle bir konu mevcutsa yetkililerimiz silsin artik. :cici: )
Forumda cok begenip, bütün paylasimlari takip ettiginiz basliklar var mi? Hadi paylasalim.
Ben basliyorum simdilik:

Kısa Kısa Saçmalamalar'ım.. / Fabien.!

δoŁ чαпıм / Auria

Yaşam Sonrası Provalarım / iFt

Ben forumsever bir insanim devami gelir. =)

Çok teşekkür ederim :) anket olarak vardı sanırım biraz benzeri.
Benim en sevdiğim başlıklar Fenerbahçe konuları ve kişisel sayfaları genel olarak takip ederim bazı kişiler hariç.

Karamelin "sizce bu nedir" konularini seviyordum ama artik acmiyor sanirim :dusun:
Aurianin moda konulari :p
Nevranin komik konulari :p

Aklima geldikce yazarim :p

günlüğüm
kahraman tazeoğlı şiirleri.
yorumsuz üyeler :)

Tartışma katagorisi,
ZeN'in yazınları
Perii nin mesajları
Nevra nın resimli paylaşımları
Yalnızlığın fırınlanmış kokusu @Eva konunu ihmal ediyorsun ama :p
Değer verdiğim insanların mesajalrı & konuları

Tartışma platformunda bulunan tüm konular.
Sorgu odası
Z3yn3P , TıLsıM ve She` in ortak konuları Günlük burçlar

İçinizde bir şey kalmasın kısmı

Ve köşe yazarları, amatör şaiirler. Ayırmak yok.

Ukala Sözler aslinda ayrim yapmak degil de tek mesajini kacirmadan sürekli takipte oldugunuz basliklar demek istemistim. Kategori olarak genellersek, en begendiginiz kategori diye bir anket acmak gerekir. :( Yoksa köse yazarlari, amatör sairler gibi benim de cok begendigim kategoriler var.

@Ukala Sözler aslinda ayrim yapmak degil de tek mesajini kacirmadan sürekli takipte oldugunuz basliklar demek istemistim. Kategori olarak genellersek, en begendiginiz kategori diye bir anket acmak gerekir. :( Yoksa köse yazarlari, amatör sairler gibi benim de cok begendigim kategoriler var.

O halde mesajımı sileyim ZeN , cevabımın sana uygun değilse. Çünkü belirtiğim tek konu var.

Amatör şairlerde, çoklu mesaj yazan az insan var ama takip ettiğim yerlerde biri.

Her neyse.

O halde mesajımı sileyim ZeN , cevabımın sana uygun değilse. Çünkü belirtiğim tek konu var.

Amatör şairlerde, çoklu mesaj yazan az insan var ama takip ettiğim yerlerde biri.

Her neyse.

Hayir bana uygun degil diye bir sey yok. Yanlis anlamissin Ukala Sözler. Ne demek silmek, üzüldüm simdi. Ben sadece konuyu acarken baslik olarak paylasirsak daha zengin icerikli bir konu olacagini düsünmüstüm. Ve bunu belirtmek istedim.

Hayir bana uygun degil diye bir sey yok. Yanlis anlamissin @Ukala Sözler. Ne demek silmek, üzüldüm simdi. Ben sadece konuyu acarken baslik olarak paylasirsak daha zengin icerikli bir konu olacagini düsünmüstüm. Ve bunu belirtmek istedim.

Ben Auria ile Pitre de aynı şekilde yazdığını görünce ve onlara bir şey demediğini fark ettiğimde bunu yazdım.
Neyse, konunuzu karaladım biraz.
Konunuza devam edebilirsiniz.

İyi günler @ZeN

Ben Auria ile Pitre de aynı şekilde yazdığını görünce ve onlara bir şey demediğini fark ettiğimde bunu yazdım.
Neyse, konunuzu karaladım biraz.
Konunuza devam edebilirsiniz.

İyi günler @ZeN

Haklisin, onlarin mesajlarini simdi farkettim. Senin yorumlarina ve senin düsüncelerine dikkat ettigimden olsa gerek. Ama su son mesajindaki yaklasima daha cok üzüldüm. Sana da iyi günler Ukala Sözler.

TATLI TıLsıM ve HÜMA' nın sayfası.

* Arda 'nın Hüzün Kovan Kuşu

* Asr 'ın Asr isimli kişisel sayfası

* EmiR 'in Şimdi Vakt-i Yalnızlık köşesi

* Bahane ve Üye Sözlük + Tartışma Konuları

Geri