Lila
Platin Üye
Kendime yaptim sjsjjs sirf kimi banlamak istediginizi Görebilmek Icin sjsjjs
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya sen haftada zaten üç kere şifre kaybediyorsun canım seni kimse banlamak istemez. Kendi kenini banlıyorsun zaten.Kendime yaptim sjsjjs sirf kimi banlamak istediginizi Görebilmek Icin sjsjjs
Bi kez daha kimseyle niye muhatap olmamak istedigimi anladim sagol .Ya sen haftada zaten üç kere şifre kaybediyorsun canım seni kimse banlamak istemez. Kendi kenini banlıyorsun zaten.
Hoş geldin Aze'ye oyu atmadın ve üzdün.
Ben mi seni kırdım acaba ya, özür dilerim öyle bir şey varsa.Bi kez daha kimseyle niye muhatap olmamak istedigimi anladim sagol .
run sana saka yapti kiz. senin gibi birisini kimse kirmak, uzmek istemezBi kez daha kimseyle niye muhatap olmamak istedigimi anladim sagol .
Bosver canimrun sana saka yapti kiz. senin gibi birisini kimse kirmak, uzmek istemez
Benimle konuşmazsan foruma gelmem..Bosver canim![]()
Keske gelmesen sjsjsjjs Aynen BöYle idi sakanBenimle konuşmazsan foruma gelmem..
Gelmezsem forumda özlenen üyeye yazacak mısın? Ona göre gideyim..Keske gelmesen sjsjsjjs Aynen BöYle idi sakan
Laf sokucu Ama ay Pardon Saka .
Engellemek istedigin üye yeri varsa seni Oraya alalim .. Cok güldüm gercekten .Gelmezsem forumda özlenen üyeye yazacak mısın? Ona göre gideyim..
Laf sokma amacıyla yazmadım ya, gülersin diye düşündüm.
Ya ben. Sezenin...Sen ve psinoza tek dostumsunuz yavrum.....