Forumda ayakları güzel üyeler

• Kullanıcı Klaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti

Forumda ayaklari güzel uyeler

• Ayaklarim güzel

• Ayaklarim çirkin

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
x'ten aldığım habere göre yakın zamanda en güzel ayaklı forum üyesinin seçileceği bir yarışma yapılacakmış.......

Kekem foto atarsam forum hayatın sonlanabilir. O yüzden öyle bir şey yapmıyorum.

düşünsene forumda pek aran olmadıgın biri ayak fotosu atıo ve ayağını beğeniosun filan
al işte gelde çık işin içinden (amangazagelmeyingızlar) sad

bugün bir sohbette fetişist seylerden hoşlanmadığımi soyledim ve akabinde bu konu çıktı karşıma.
İşte yüce rabb böyle boyle verecek belamı.

Plesk in ayaklari bati avrupa tipi ayagi gibi..tam göremiyorum ama.s

süt beyazı rengi ve ipeksi dokusuyla benimkiler çok çekici.
donate karşılığı görülebilir.

Kedinin fotografini bir kac kez paylasmistin dimi? Valla kabadayi gibiydi hatirladigim kadariyla. Cidden karsimda otursa korkarim :d
Evet paylaşmıştım çok kere ahahha bakışları da boyutu da korkutucu bir hal aldı artık jfjsjd
Koç bu koç diyerek seviyoruz onu... Dişarıda bazen köpekler görüyorum, benim mecnun bundan daha büyük döver bunu diyorum her seferinde, dışarı çıkmaya bir alissa yanımda doberman gezdirir gibi güvende hissederim sanırım...

Evet paylaşmıştım çok kere ahahha bakışları da boyutu da korkutucu bir hal aldı artık jfjsjd
Koç bu koç diyerek seviyoruz onu... Dişarıda bazen köpekler görüyorum, benim mecnun bundan daha büyük döver bunu diyorum her seferinde, dışarı çıkmaya bir alissa yanımda doberman gezdirir gibi güvende hissederim sanırım...
Insan gibi ya. Ya bu Mecnun nasil bukadar buyudu? Asiri iyi bakip yedirip icirdiginizden dolayi mi yoksa cinsi mi boyle? :d

Geri