Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
.düşünsene forumda pek aran olmadıgın biri ayak fotosu atıo ve ayağını beğeniosun filan
al işte gelde çık işin içinden (amangazagelmeyingızlar) sad
minnak ayaklarım varsa bu benim suçum mu : )Kedimin ayağı plesk'in ayağından daha büyük...
Kedinin fotografini bir kac kez paylasmistin dimi? Valla kabadayi gibiydi hatirladigim kadariyla. Cidden karsimda otursa korkarim :dKedimin ayağı plesk'in ayağından daha büyük...
Evet paylaşmıştım çok kere ahahha bakışları da boyutu da korkutucu bir hal aldı artık jfjsjdKedinin fotografini bir kac kez paylasmistin dimi? Valla kabadayi gibiydi hatirladigim kadariyla. Cidden karsimda otursa korkarim :d
Insan gibi ya. Ya bu Mecnun nasil bukadar buyudu? Asiri iyi bakip yedirip icirdiginizden dolayi mi yoksa cinsi mi boyle? :dEvet paylaşmıştım çok kere ahahha bakışları da boyutu da korkutucu bir hal aldı artık jfjsjd
Koç bu koç diyerek seviyoruz onu... Dişarıda bazen köpekler görüyorum, benim mecnun bundan daha büyük döver bunu diyorum her seferinde, dışarı çıkmaya bir alissa yanımda doberman gezdirir gibi güvende hissederim sanırım...
ayaklarımı göstersem süresiz oturma izni alır mıyım almanya'danPlesk in ayaklari bati avrupa tipi ayagi gibi..tam göremiyorum ama.s