Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ek olarak bir sey eklemek istiorum ki bu konuda cogumuz muzdaribiz tamam arkds cik eglen gorus vs ama gozumuze gozumuze sokmayin vallahi midem bulanio artik .s
forumda tanısıp evlenmıs bı ıkı ablam var benım sımdı forum askı forumda kalırsa bırde gosterıse dayanırsa sacma ama reele dokersen neden olmasın kı.
acı tecrubem var gercı uzak duruyorum ben.
Bebeğim, aşkım, canım muhabbetleriyle bir ara forumun genel konularında mesajlaşanlar vardı ben bunları anlamıyorum. Bu işin facebook'u var, whatsapp'ı var, skype'ı var, var oğlu var. Forumu mesajlaşma yolu olarak niye seçiyorsunuz olan var olmayan var ayıptır ya :d