Forumda aşk

Konu sahibi son olarak 182 gün önce görüldü
Bu forumda iki tane eski sevgilim var :D
Bu konuda ciddiyim :D
İkisinin de reele geçişi var ama
ikiside işe yaramadı bende :D

Ben hala kaderin nereden gelceği belli olmaz'ı savunuyorum ;)
Çok fazla kasmayın. :T:

yüz yüze gelince forumdaki aşkın yerini "bu muymuş" alacağından gereksiz birşey

En çok hiti ben almışım yuppiiiii :d

Neyse şaka bir yana da arkadaşlar insanlar birbirlerini bir vesile ile tanırlar.
Forum bir araçtır ve o araç ile siz birbirinizi tanımış olmanız da gayet doğaldır.
Bazı insanlar bu tür şeylerden kaçınır nedense utanır gibi.
Oysa ki bunda gizli saklı olacak hiç bir sakınca yoktur.
Ha sadece bir bağlantı üzerinden aşk yaşamaya devam edenler var ise tavsiyem onlara ki internet bağlantınızı kesin kurtulun bu çileden :p
Aşk güzeldir yaşamasını bilene nerede ve ne şekilde yaşandığı önemli değil önemli olan o aşkı tüm benliğiniz de hissetmeniz de.
Hadi kolay gele (:

iyi örnekleri çok az ki şuana kadar işi ciddiyete döken karanlık ve mahruyen var yani ilk defa onları gördüm ve tebrik ederim sevgiden öte birbirlerinin güvenini kazanmışlar ... onun dışında bir kişinin forumda bir kaç tane aşkı olmuştur o değil bunun adına da aşk diyolar ya orası komik :D

forumda sevgili yapmış biri olarak uzak kaldığım bir mevzu

internet milyonlarca insana ulaşabilen bir araç.
söz konusu ilişki insanların karakteristik özelliklerine bağlı.
nihayetinde doğru insanı bulmak için aynı yerde,aynı konumda olmaya luzum yok.Arkadaş,dost olabiliyorsak bu yerde sevgili de olunabilir.

Sanalda Birakmadiginiz Surece Hersey Cok guzel sekilde ilerler. Yeter ki Amaciniz Sadece sevgili bulmak Takilmak Olmasin..
Biz farkli sehirlerde olmamiza ragmen Cok Guzel Sekilde Getirdik Buralara Kadar.

Sanalda kaldıkça oyalanmaktan öteye gitmez.

Aşk-ı memnudan çok daha fazla reyting alır TV dizisi olsa.
bir resmini bile görmeden sevgili olan mı dersin, kız nickiyle girip erkek olarak baska bir erkekle çıkan mı dersin, aylarca sevgili olup farklı isimde konusan mı dersin, reelde evliyken burda baska biriyle cıkan mı dersin, uzaktan sarılıp, öpen mi dersin vs vs :d
neler görmedik ki biz ?

2007-2010 arası takıldığım benimde o dönem moderatörlük yaptığım bir forumda adminlerden biriyle modlardan biri beraberdi forumda tanışmışlardı. tekrar foruma dönmek için girdiğimde bi konuda okudum. 2011 de evlenmişler şimdi 2 yaşında kızları varmış. böyle güzel örnekleride var aslında yadırgamamak lazım. önemli olan varsa duygusal durumlar bir an önce forum dışında onu yaşamaya başlamak en sağlıklısı

Burda gordugum kadarini hic Bir yerde gormedim.
Sahsen forumda duyurmak yaymak turu seyleri sevmem. Ne kadar az kisi bilirse o kadar saglikli arka planlari ile ugrasmaz insan cok duyurmayinca.

HaSsNicktir;Nedense bir tek karanlık ve mayruhana güveniyorum bu konuda.

Diğerleri ayrılacak! Agdshhds öyle ama napim :T:

Bu sözümü üstüne alınan olmuş sanırım :/
Ben her şeyin sonu ayrılık ve ölümdür düşüncesindeydim.
Zaten sevgilisine güvenen üstüne alınmaz bunu.
Kötü niyetim yok. Olsa farklı şeyler yazarım :T:

Sanal reel fark etmez. Aşk aşktır. Ama yerine göre.

Neyae gidiyorum by.

Romeo iki kere yazılmıyor kankağ neyse anladı sen agahshshs :D

Kimsenin sizi kıskandığı yok niye rolünüzü büyütüyosunuz.:/
Alt tarafı sevgilisiniz, gören de uzayda koloni kurdunuz zannedecek.:/

Bi kac kisi var ozellikle yaIsmalarina baktigim.
Devam etsinler, orda veya burda ne fark ederki , dunyada guzel boseyleein halen var olduguna inancim tazeleniyor.

İşi forum sınırları içinde tutmayıp reele dökene saygım sonsuz. Diğeri samimiyetsiz.

Geri