Forumda aşk

Konu sahibi son olarak 192 gün önce görüldü
Görüsmemiş gerçek anlamda bir şey paylasmamis söz ve laf la sadece iki kişinin "sanal" şeylerden bahsettiği aşk türü olabilir ve sadece forum ile sınırlıdır:p

Bknz: hiç opmus mu bi sorsana:p

Küçükken ben de yapardım boyle şeyler :p
Saka tabii ki.
Sevginin,aşkın nerede geleceğini bilemez ki insan (:

Tabii bana gore eskiden di boyle durumlar :p

Ben almayayım dediğim durumdur, gerçekten sevenlere mutluluklar diler ufaktan kaçarım =)

Bulmak sorun değil, Az yakanını bulmak lazım.

misal biz pietà ile 1 yıldır cıkıyoz ama henüz hiç görüşmedik. zaten forum aşkı dediğin de böyle olur.

Mesaj yazanların çoğunluğundan tutta admininden moderatörüne kadar herkesin zaman zaman yaptığı ama nedense ortaya çıkarmadığı şeydir aynı zamanda neden bu kadar korkuyorsunuz aşk yaşamaktan asıl korkunuz gerçeğe taşıyamamak ise o başka..

alskdjlakdjaldşl resistance ya öff :D

Forumda dönen teranelerdende en son hep benim haberim oluyor.:T: pieta ile sahiden çıkıyor musunuz diye sormıycam ama merak etme.Cevabını bilcek kadar seni tanıyorum alskdaşsdşaskdljk :P

ben yazdıktan sonra ;

NiL`+, endofme, By BiLiNMeZ, Lethe, Maria puder, Yekta+, Marla, Classiic, Allecra, Scarlett O'hara+, alone., Hüma

Merak etmeyin arkadaşlar sevgilim yok falan aşsdkşlasdkiasdjk

Hayır bi de samimi diğerleri ayrılacak yazmışlar ya komiksiniz bence:D

Neyse biz akşam sevgilimle doğum günü kutlarken en samimi aşkı sececegiz: p

Bknz: ahh forumdan başka konuşacak konunuz yok mu sizin Ayoll? :p

Sonucu bilemem ilerisi ne gösterir ne getirir şu an için forumda bi aşk yaşanıyorsa Maria puder ve iki noktanın aşkıdır bana göre çünkü reele taşınmıştır.

Foruma ben telefondan, aşkım bilgisayardan, girdiği için çocuğumuz, melez olacak. :/ ss .p
Geçen özel mesaj ile sevişelim derken, bütün yetkililerin bizi izlediğini fark ettik. Sanırım bu durumda, piç olacak bizimki :/ ss lkjşljşlşlkjş
Tanım: Bir fantezidir. Yokluktur. Olur yani, büyütmemek lazım. .p

.... yarışına döndürülen konu diye nitelendireceğim konu olmaya hak kazanan başlık :T:

Bknz: kime ne
Bknz: isteyen istediğini yaşar
Bknz: rahat olun.
Benim için konu kapanmıştır.
Orada burada zaten ayrilacaksiniz gibi "Aptal saptal" mesajlar atan kisilere söylüyorum.

Oh bee rahatladım. :p

Bahane nobele adayım asdgshfstdff. :D

Aşkım konudan çıkıp, benimle çıkar mısın?

Bazıları Forumda yaşar.
Bazılarıda Yarin Bizim Gibi İstanbul Sokaklarında.

Geri