Forumda aşk

Konu sahibi son olarak 182 gün önce görüldü
Güzel örnekleri ile birlikte çok fazla kötü örneği olan durum.
En güzel örneği; Karanlık ve mahruyan.
Forumumuz şu sıralar aşk kokuyor hadi hayırlısı. :p​

Pariste kestane'ye benzer

Acı tecrübelerimden sonra uzak durduğum bi durum.

Nedense bir tek karanlık ve mayruhana güveniyorum bu konuda.

Diğerleri ayrılacak! Agdshhds öyle ama napim :T:

Bu çiftler ayrıldığı zaman forum tam bir cümbüşe döner. Kıza hak verenler, oğlana hak verenler diye ikiye ayrılır forum. Çeşitli konularda laf sokar bunlar birbirlerine. Ouv!

Her forumda vardır ama buradaki kadarını görmedim :honk:
Kim kimle nerde ne zaman falan filan :honk:

Kötü yanı; söz uçar yazı iki cihanda, eyvah !

cağırın üleeyynn ex aşklarımı laf sokacağımm forumdan :D:DD:D

şaka bi yana bence herkesin özel hayatı kendine adı üstünde özel kim nasıl istiyorsa öyle yaşar :)

her zaman olmasa da güzel örnekleri mevcuttur.
gercege cevirmeden kendinizi kaptirirsaniz sonu fena hüsranla bitecek iliskidir.
güzeldi yine de be, hey gidi günler hey :D

en guzel örneği gercekten KaranLIK ve mahruyan ..

Bu konuda fikrimi hep acikca soyluyorum pek fazla onaylamasam da guzel ornekler cikabiliyor arada.Bu arada bu forumda gordum ben bu kadar cifte kumru :D

Bahane'ye aşk pastası yaptırıp,resmini çektirip,sonrada pastayı tek başıma yerkenki fotolarımı atıcam :m

Reele aktarılmadıkça sağlıklı değil tamam ama sonuçta ciddiye binme ihtimali var bir nebze.Olan var olmayan var,aç var tok var.Yatıp kalkıp şükredin. -_-.

Gizli olanı, aşikar olanı, platonik olanı bir de yapım aşamasında olan formları mevcuttur

Forum sadece bir araç olabilir yoksa sanalda kaldığı müddetçe forum aşkı olarak isimlendirilir..İş yeri aşkı yada okul sıralarında olan aşktan farkı yoktur sadece sürdürebilirlik ve gerçek hayata taşımak yeterli oluyor..

Genel olarak ikiye ayrılır.
Özelde yaşananlar herkesten gizli saklı ve de genelde yaşananlar gizlemeden açıkça.
Forumda aşk yaşarken kimseyi takmaman gerekir.Her kesimden insan çok olduğu için dengesizler ve huzur kaçırmak isteyenler de çok oluyor.Bu yüzden cesaret işidir.
Hele bir de forumda kalmayıp reel hayatına da döktüysen diğer aşklardan hiç bir farkı yok demektir.
Gerçek aşkı yakaladıysan forumda orada burada olması hiç farketmez.

En samimi forum aşkını açıklıyorum birazdan............

Edit: şu konu da bile laf sokmaya meraklı kişilerin haleti ruhiyelerinin iyi olmadığını dusunuyormus İsviçreli bilim adamları:p

ben geldiğimde foruma herkes bekardı :T:

bu yaz nolduysa bişiler oldu.

Geri