Forumda aşk

Konu sahibi son olarak 191 gün önce görüldü
göz çıkar
sinsi ve pislik gözler değer.

Forumda saçmalamanın zirvesi olsa gerek.. :) Ben, bu tarz insanlara acırım. :p Çünkü gerçek aşkı hiç tatmadıkları için, yaşadıkları şeyi aşk sanıyorlar.. Allah kimseyi aşkını forumda yaşayacak kadar kötü durumlara düşürmesin..
Düşmanımın bile başına gelmesini istemem. :D
Kimsenin sözde aşkına bir şey demiyorum ama bana cidden bu tarz şeyler çok basit ve aptalça geliyor.. :) Sadece forum değil, sanal tüm aşklara karşıyım. Aşk gerçek bir sevgi, gerçek bir tutkudur.. Sahte aşk, aşk değildir.

Sanalda olabilecek en fazla durum, hoşlanmadır. ;)

Tercih etmem isteyen istediğini yaşasın ..Bana da saçma geliyor..

la oğlum ne kadar takılmışsınız bazı şeylere. bırakın isteyen istediği gibi davransın. aşkın tanımını yapıyonuz. tdk bile yapamamış aşkın tanımını. hayat geçti gidiyor, bakın dalganıza. vıcık vıcık olmayın, napıyorsanız yapın bebeler.

Forumda veya sanalda kalıyorsa uzun soluklu olmaz da eleştirenlere güldüm
Sanırsın ki tüm aşklar konferansta veya toplantıda başlıyormuş gibi :)

Forumda saçmalamanın zirvesi olsa gerek.. :) Ben, bu tarz insanlara acırım. :p Çünkü gerçek aşkı hiç tatmadıkları için, yaşadıkları şeyi aşk sanıyorlar.. Allah kimseyi aşkını forumda yaşayacak kadar kötü durumlara düşürmesin..
Düşmanımın bile başına gelmesini istemem. :D
Kimsenin sözde aşkına bir şey demiyorum ama bana cidden bu tarz şeyler çok basit ve aptalça geliyor.. :) Sadece forum değil, sanal tüm aşklara karşıyım. Aşk gerçek bir sevgi, gerçek bir tutkudur.. Sahte aşk, aşk değildir.

Sanalda olabilecek en fazla durum, hoşlanmadır. ;)

Dedi romantik adam.

kıskanırım falan
ne gerek var

ben forumda tanisip facabooka tasinip, twittara tayin isteyeceğim. esimi de oraya aldirirsam es durumundan ayni sitelerde tutar bizi devlet. iste emekli olunca tekrar foruma donup "sizin cekimleriniz" bolumunden kirsal bi alanda konu kiralayip orda yasariz.

Sahtekar insanların aşkıda sahtekar oluyor.
Lüzum yok.

Bal Porsuğu cumartesi günü aynı yerde kollarını açarak bekle beni bi on dk geç kalırım yine surat asma bi zahmet dfghj

Karşıyım ben
Insan aynı ortamı paylastigi kisiye yan gözle bakarmi;s

Forumlarin olmazsa olmazi. Reele tasinabiliyorsa cok ters gelmiyor bana. Sadece forumda kalmasin mutlu olsun herkes :)

Ahahahha.
Tamamen karşı çıkanlar da ben aşkımı forumda bulacağım diyenler de yanılıyor. Neyin ne zaman karşılarına çıkacağını nasıl bilebilirler ki?

Geri