Forumda aşk

Konu sahibi son olarak 183 gün önce görüldü
rt ile 6 aydır özel mesajdan forum aşkı yaşıyoruz : ( Bi buluşamadık gitti, herhangi birimiz banlanınca aşkımıza son vermeyi düşünüyoruz.p

Kasımda Aşk başkadır .....
- Forumda da Aşk başkadır arkadaş :D

zaten modern zamanın gençlerinin enb büyük gayesi bu değilmi....kimi siyasi konuda kavga etmek için girer...kimi makara....kimi vakit öldürmek için....kiminin yalnızca forumda çok güzel dostlukları vardır...kimide kız düşürmek için amaaaan dünyanın binbirtürlü hali var insanlar böle ateşle barutun yan yana duramadını atalardan duymuş bir milletiz

Aşkın her türlüsü saçma bence, kendine ayırıp mutlu olacağın zamanı başkasına kaptırıyorsun
Sanaldakilere ise ayrı bir kusasım var. Çok saçma aşk cümleleri çıkıyor.

Kimisi uzak durmaya calisir aci tecrubeleriyle , kimisi en iyi bu ortamda tanir dinledigi muzikten,anlik ofkelerinden soylemlerinden,siyasi tartismalarin az bucuk kisiligi hakkinda bir izlenimde bulunabilirsin . Ama ask zaten basli basina bir aptallik degil midir ? Dusun Mecnun Leyla'ya asik oluyor, collere dusuyor. Leyla gideyim bulayim collerde Mecnunu deyip colde karsisina cikiyor. Mecnun ''sen de kimsin ? benim Leylam degilsin ''diyor. Gelde askin samimietine inan sonra .p

Bu konu başlıgı nedir yahu : DDD 'Forumdan birine aşık olmak' diyelim biz ona 'Forumda aşk' nedir. : DDD Aşk Bodrum'da yaşanır forumsalda degil.
Ayyy ayyy zaten hava soguk bi de ben üstüne değil mi?

Sevgilimle forumda yazisip herkesin gözüne sokarak
"bakın benim sevgilim var biz bu hafta sonu buluşuyoruz ve cok romantik" mesajı vermek istiyorum. Mıç Mıç birbirimizi like yapalım bi de. Bi de hangi konuya yazarsam hemen o konuda olsun

aşk yaşamak isteyenleri başka sayfalara yönlendirebilirim:D asdhdsssfjk .p

Waterlelie leyla mecnun yorumundan sonra zaten aşkı bulanlar aşklarını anında terk edecekler :D :D

Yaşayabilen için ne güzeldir Aşk.

30 yaşına geldiğimde fikirlerim değişir mi bilemem koca koca seneler deneyimler olacak tabi o zamanlarda ama delikanlılık ve aşkla forumda tanıyıp forum dışına aktardığım özel bir kız oldu tabiki. Forum çingenesi gibi herkese çemkirmeyen, ilişkisinin gerektirdiğini yapan reelde ve forumda duruşuşuyla hep saygımı kazanmış birisi yani.

Yaşadığın gerçekse sanaldı diye küçümsemenin anlamı yok. Dışarı taşındıktan sonra yaşadığın diğer ilişkiler gibi rutine giriyor zaten.

Ben yaşadım pişman mıyım ASLA

Forumda kendini fazla asil kaktirmis hatunlar var ozellerinde orda burda ne haltlar yediklerini biliriz. Safin birini kafalayip dunyanin en namuslu en naif kizi rolüne bürünuyolar halbuki herseyleri yaoay karsilarindaki ise salaklik derecesinde iyi niyetli olunca cok uzuluyorum o insanlara ama karismam banane sonucta sadece sonuc hep husran oluyor ve sasirmiyoruz.

Forumdan cikin forumdan biri ile iseniz o zaman surer iliskiniz. Yada surmez bananeyse

Geri