forumda aktif olmayıp sadece özel mesajı kullanan üye

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
forumun genelinden hoşlanmayıp, sadece mesajlaştığı kişiler için giriş yapıyordur.

herkesin bir nedeni var öyle değil mi :bekle

Kızlara/erkeklere asiliyordur.
Forumdan hoşlanmıyor konuşmaktan hoşlandigi "ozel" kisilere yaziyordur.

Bu da bir ihtimal tabi.

Ortaminda kolpalastigi gercegini unutmayalim bir kactane akli basinda uye bu sebepten 2 mesaj yazip hal hatir sorup cikio , adam gelse napcak her lafina muhalefet olunan ortamda , forumlarda beyin gocu verir...

Hal hatır sorduğu kişi vardır asılma durumu vardır vs.

benim asıl garibime giden sadece forumu gözlemleyen kişiler var sadece ortamı takip insanları gözlemleyen kişiler garip bence :D

1-Aleni yazsa anında sevgili söylentileri yapılacağından ve kulislerde dedikoduları döneceğinden dolayı sohbetini pm ile yapıyordur

2-Bildiğin yürüyordur

3-Seçicidir az ve öz kişiyle yazışıyordur ve buradan başka iletişim yolu kullanmıyordur

Genelde forumda yazarken az yazarlar, yazdıkları kişilerde hep zarf attığı kişinin yorumlarıdır yada konularıdır. Ardından özel mesaj yolunu denerler. (Kız/Erkek)

yürümediğim kız bir el parmağını geçmez foruma kültür kasmak için mi geldik demi yani ? parantezin içine ünlem

Özel mesajda sabahlayanlar var.Amacı budur.

Pm'im kapalı. Yöneticiler yazdığı zaman da uyuz oluyorum. Özellik getirilsin. Pm kapalıyken basit yöneticiler yazamasın lütfen.

Bazen yapmisligim vardir, bir kac samimi arkadaşıma hal hatir sorup cikardim.Şimdi ise pm kapali , bazen öyle bazen boyle canim nasil isterse yani:)

Öyle veya böyle bir şekilde aktifim .Kimseye özel mesak yazmak gibi derdim de yok Ama ne garip ki hep acemiyim:)

Hele birde istedikleri cevapları alamazlarsa vay halinize

özel mesaj da atıyorum forumdada aktıfım

tek derdınız bu olsun

koca dudaklı teyzeler uzulmesın yeter :)

huntercılık harici normal bir durumdur
forumun o an ki ortamından üyelerinden sıkılmıştır arkadaşlarıyla konuşup zaman geçirir

sap geldim sap gidiyorum
sende durumlar nasıl

Online listesinde o kadar farklı nick varki şaşıyorum

Forumun amacı çöpçatanlık dediler bize üye olurken yanlış mı geldik yoksa..?

Adminim ne diyor bunlar..!

Geri