Forumda AKP'ye oy veren kaldı mı ?

• Kullanıcı AOG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Güncel Politika
Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çevremdekilerini çoğunun fikirlerini değiştirmeyi başardım...
Kime verirseniz verin ama AKPye vermeyin...

Düşüncem bu...

Sebebine gelince gerekçelerim çok... ama hepsini toparlarsan diyebilirim ki AKP çok şımardı...
Bu halkı koyun sandı ve istediğini yapacağını sandı...

Buna artık dur demek lazım...
Kıçlarına büyük bir tekme atmayalım ama iyi bir şamar atalım diyorum... :)

5 çocuklu bir baba siyasetle beleşe uğraşmaz söyle bakalim hangi parti maaşa bağladı seni

Koyun dedin bak simdi sikayet ederler editlenir konun :D

asdgfjl

Hoşgeldin kazım abi yanlız sen biraz geç kaldın ben siyaset taraftarı değilim yalnız her bireyin kendi kafasını kullanabildigini düşünüyorum yani ona verme oyunu buna buna ver o iyi değil bu iyi ifadesi çok çok yanlış sizi eshefle kiniyorum şaka la şaka naparsaniz yapin

Herkesin siyasi görüşüne kimseler karışamaz..

Bize yanlış gelen onlara doğru gelebilir bunu forumda değiştireceğinizi sanmanızda bana biraz tuhaf geldi açıkcası..

Yine AKP kazanacak bunu görmemek için kör olmak gerek..

Akp'ye oy vermeyin derken, Akp vari konuşuyor olmandan mütevellit çok da önemseneceğini sanmıyorum bu konunun. "Akp'ye vermeyin kime verirseniz verin" nedir?
Not: Beşiktaşlıyım

5 çocuklu bir baba siyasetle beleşe uğraşmaz söyle bakalim hangi parti maaşa bağladı seni
Yorumladığın için teşekkür ederim...
Ben Anti AKP koalisyon da yer almaktayım... :)

Koyun dedin bak simdi sikayet ederler editlenir konun :D

asdgfjl
Eyvah... koyunu geri aldım... Kuzu dersem olur mu... :)

Hoşgeldin kazım abi yanlız sen biraz geç kaldın ben siyaset taraftarı değilim yalnız her bireyin kendi kafasını kullanabildigini düşünüyorum yani ona verme oyunu buna buna ver o iyi değil bu iyi ifadesi çok çok yanlış sizi eshefle kiniyorum şaka la şaka naparsaniz yapin
Keşke herkes kendi kafasını kullanabilseydi... Algı operasyonu var...
Cumhurbaşkanı gizliden AKP reklamı yapmakta ve buda yarışı adil etmiyor... :)

- Bak biz milli tankımızı yaptık milli uçağımızı yaptık ..
- Neden bahsediyorsun kardeş sen ? Daha çip yapacak teknolojimiz yok ..
- Olur mu yaptık kardeşim .. Tank da yaptık uçak da yaptık ..
- ALLAH ALLAH ! Yahu biz daha araba yapamıyoruz ..
- Ona da sıra geleceahhh ..
- !!!

Araba yapımının uçak ve tank yapımından daha zor olduğunu düşünen birine ne anlatılabilir ki :) sessizce uzaklaştım ..
Not : Birebir yaşanmıştır ...

Bu halkı koyun sandı ve istediğini yapacağını sandı...

Çevremdekilerini çoğunun fikirlerini değiştirmeyi başardım...
Kime verirseniz verin ama AKPye vermeyin...

Bu iki ifade peşpeşe gelince çok çelişkili ifadeler ortaya çıkıyor.Ama konumuz bu değil.

Herkes herhangi bir partiye oy verebilir.Bu konunun başlığı bile tartışmaya uygun değil.Tartışma bir konuyu farklı yönlerde konuşmayı içerirken başlık saldırı içeriyor.

Kimse kimsenin siyasi görüşü yüzünden ona hakaretlerde bulunamaz ya da onu sorgulayamaz.
Akpyi savunabilir ya da savunmayabilirim.Ama kimsenin bu konu üzerinden akplilere yürümesine de izin veremeyeceğim.

Not: Siyaset tartışılmak ya da parti tartışılmak yerine bazıları tarafından partiyi destekleyenler tartışıldığından hakaretlerde bulunulduğundan Konu Kilit

Ha AKP ye vermişsin, ha CHP'ye ha başka partiye. Amaç makam sevdası olduktan sonra değişen hiç birşey olmayacaktır. AKP kaybetse siz sanıyor musunuz herşey düzelicek? (: Ne demişler; Cellâdına âşık olmuşsa bir millet,
İster ezan dinlet, ister çan dinlet
İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet
Müstahaktır ona her türlü zillet! ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri