Forumda AKP savunucusu kalmaması

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Birkaç gizli AKP'li var, ama belli etmiyorlar. Eh nickini yazınca da kahvede batak oynayan dayılar gibi savunmaya geçiyorlar.
@Sanem @climax @kLara ve @melnur gibi öğütücüler adamları bitirdi ahaja.

Acilen takviye lazım, ben hayatımda hep muhalefet oldum.. karşıya geçeceğim yoksa.

Birkaç gizli AKP'li var, ama belli etmiyorlar. Eh nickini yazınca da kahvede batak oynayan dayılar gibi savunmaya geçiyorlar.

Acilen takviye lazım, ben hayatımda hep muhalefet oldum.. karşıya geçeceğim yoksa.
Yarın iktidar değiştiginde de kim baştayasa ona muhalefet olurum ve hatalarını eleştiririm. Önemli olan halkın çıkarlarını savunmak parti ve liderlerini, yandaşlarını,.... değil.
Demokrasi muhalefeti ile gelişir, pekişir, yalakalık ile, biat ile .... değil.

Koca yürekli @melnur tam bir halk adamı, olması gerektiği gibi.. doğru yoldasın. Haksızlığa karşı her zaman savunucusu olmak insanlık görevi.

geldim işte dostum yüzün gülsün be

Kalbini dinle.
Bi daha deneee.

Akp yok ki savunan kalsın.

aktif üyeler arasında birkaç tane militan ve asla fikrinden dönmeyecek akpli mevcut olup, 3-5 tane de çekingen akpli var. çekingenler diğerlerinden daha zeki, bir şeylerin ters gittiğinin farkındalar ama yer yer kılıf uydurma çabası içerisindeler. bodoslama savunmasalar bile "ya bakın arkadaşlar tamam anlıyoruz da" tadında argümanları var.

buraya özgü değil, genel olarak en sık okuduğum şu üçü:

1) dünyada global bi kriz ve daralma var (akp ne yapsın ayağı)
2) kim gelirse gelsin aynı şey olacak (akp kalsın ayağı)
3) türkiye'nin üstüne oynanan oyunlar var (akp kalsın lozan mozan 2023'te uçuyoruz ayağı)

şimdi bu üçünü tüm bünyende toplayıp vatandaşın üstüne bocalasan bile yıllık enflasyonun en az %60-70 olduğu ve para birimi son 3-4 yılda %400 değer kaybetmiş bir ülkeyi mantık sınırları içinde savunamazsın. zaten cb dahil kimse savunamadığı için de akp eriyor.

Son düzenleme:
raskonun belirtmiş olduğu maddelere üye yerleştirebiliyor muyuz? : )

Beni o listeye koymamışsın teessüf ederim, kınıyorum, fetöcü müsün sen :D

Geri